PIC ICSP Sch & PCB

M

metal

Guest
Γεια σας έχω ανάγκη να οικοδομήσουμε μια ΣΜΕ ICSP, θέλω το σχηματικό, το σχέδιο PCB, και μια συνιστώμενη προγραμματιστής λογισμικού για να το χρησιμοποιήσετε με αυτή ICSP. Η ISCP χρησιμοποιώντας καλύτερα LPT, παρά θύρα com. Ο σχεδιασμός PCB καλύτερα να είναι μονής όψης, με τη χρήση στοιχείων μέσω τρύπα. Παρακαλώ δεν χρειάζεται να ανακατευθύνετε μου σε άλλες σελίδες, φορτώνοντας εδώ είναι πολύ προτιμότερη. BTW, χρειάζομαι ProPIC2 Σχ. & PCB μονής όψης του σχεδιασμού, οποιαδήποτε βοήθεια. Ευχαριστίες

Γεια σας Ήθελα να ξέρω αν υπάρχει κανείς να εξηγήσει πώς μπορώ να χρησιμοποιήσετε ένα ICSP σύνδεση μεταξύ των ΣΜΕ και προγραμματιστής, ενώ το ΣΜΕ είναι ακόμα στο κύκλωμα. Ποιες διαδικασίες πρέπει να συνεχίσει να κάνει την ICSP εργασία, και τι connectios θα πρέπει να απομονώσουν το ΣΜΕ, ενώ από την ICSP συνδέεται με το κύκλωμα. Regards

Γεια σας Metal. Νομίζω ότι θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε στο επισυναπτόμενο σημείωμα εφαρμογής από μικροτσίπ. Ελπίζω να βοηθάει Σ. Ps: μπορείτε επίσης να βρείτε αυτό το σημείωμα εφαρμογής στην ιστοσελίδα μικροτσίπ, αλλά δυστυχώς δεν θυμάμαι πια το σύνδεσμο γι 'αυτό το ανεβάσουμε εδώ για εσάς.

HI Είμαι χρησιμοποιεί προς το παρόν ICSP για SMT PIC 16F876. Είχα πολλά προβλήματα προσπαθώντας να PIC16f876A πρόγραμμα χρησιμοποιώντας ICSP και δεν είχα για να μεταβείτε σε PIC16f876. Θα χρησιμοποιηθεί για JDM για να το πρόγραμμα. αλλά είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ένα modifyed κύκλωμα ΝΔΜ. Για να προγραμματίσετε από την ICSP θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια υποδοχή 5 ακίδων. 2 Πίνδ για το ρολόι και τα δεδομένα, μία για GND για να ληφθεί MCLR για 13V και η τελευταία για την τροφοδοσία 5V. Θύρες RB6 και RB7 για τα δεδομένα και το ρολόι πρέπει να απομονώνονται από το κύκλωμα κατά τη διάρκεια του προγραμματισμού i επίσης να χρησιμοποιήσουν για να απομονώσει 5v τροφοδοσία avoi άλλα εξαρτήματα διάχυσης της ενέργειας. Συνήθως MCLR συνδέεται απευθείας με 5V και να GND από electrolitic πυκνωτή να absorbe αιχμές. i χρησιμοποιήσετε για να συνδέσετε θετική πλευρά του πυκνωτή προς ελάχιστη MCLR μια δίοδο για την κανονική χρήση και pin προγραμματισμό απευθείας στο MCLR για να μην περιληφθεί στα τέλη πυκνωτή κατά τη διάρκεια λειτουργίας του προγράμματος. όπως programing λογισμικό i χρήση ponyprog. Στην εικόνα ΝΔΜ υπάρχει PIC 16C84 αλλά ICSP σχηματικά είναι η ίδια για όλες τις φωτογραφίες. Συνήθως είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ένα κινούμενα υλικού για pic πρόγραμμα. Η ΝΔΜ είναι μόνο τροφοδοτείται από σειριακή θύρα.

Γεια σας Ευχαριστώ παιδιά για τη βοήθεια. Τώρα, θα μπορώ να χρησιμοποιήσω τους διακόπτες για την απομόνωση RB6 & RB7. Είναι αρκετό να απομονώσουν αυτές τις ακίδες, ή εγώ απομόνωση επίσης MCLR, και Vcc. Regards

Συνήθως χρησιμοποιώ διακόπτες για την απομόνωση Vcc, και RB6 και RB7 μόνο εάν είναι απαραίτητο (ανάλογα με την εφαρμογή και το φορτίο του. Εάν έχετε κάποια πυκνωτές στις RB6 και Rb7 να απομονώσετε τους καλύτερα. MCLR είναι συνήθως απομονωμένα από μια δίοδο.

Γεια σας! Έχω μια δουλειά curcuit μάγισσα, εξυπνάδα PIC18F4431. Τώρα που έχω αγοράσει PIC16F877A, είναι καρφίτσα compatibel με 18F, αλλά δεν μπορώ να το Πρόγραμμα! Μπορώ να programm 18F, 16F, αλλά δεν μπορώ να programm; ΓΙΑΤΙ; δεν eny Bodey ξέρει; Έχω στο programmator του σκάφους. Χάρη lp darkov

Γεια σου, krzychu_pl είναι κύκλωμα σας που φορτώθηκε (pic προγραμματιστής cicuit diagram.pdf) μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το πρόγραμμα pic16f876a; Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας

Αν σας ενδιαφέρει σε ένα σειριακό προγραμματιστή δοκιμάσετε τη θέση μου, ότι είναι πλήρης, με τροποποιημένο διάγραμμα για ICSP, του πλοίου σχεδιασμό και το λογισμικό. http://www.edaboard.com/ftopic227272.html

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back