PIC 16F877 προγραμματιστής χρειάζεται ...!!

H

hussain_kiet

Guest
γεια μπορεί κανείς plzz να μου δώσει τη σχηματική εργασίας του PIC 16F877 προγραμματιστής με το λογισμικό ...!!!! Thanx εκ των προτέρων ..

[Quote = hussain_kiet] hi μπορεί κανείς plzz να μου δώσει τη σχηματική εργασίας του PIC 16F877 προγραμματιστής με το λογισμικό ...!!!! Thanx εκ των προτέρων .. [/quote] Η Inchworm στην περιοχή μου είναι μια 16F877 προγραμματιστής, έτσι είναι η Junebug. Μπορείτε να βρείτε το λογισμικό εκεί. PS σε 95 μηνύματα μέχρι στιγμής περίπου 70 από αυτούς που έχετε την ορθογραφία PLZZ έργο τι σημαίνει αυτό;

[Quote = hussain_kiet] hi μπορεί κανείς plzz να μου δώσει τη σχηματική εργασίας του PIC 16F877 προγραμματιστής με το λογισμικό ...!!!! Thanx εκ των προτέρων .. [/quote] Ευχές για τη βοήθειά σας, υποθέτω ότι είστε πειραματίστηκε χρήστη ορισμένων προϊόντων προγραμματιστές PIC ή να χτίσετε το δικό σας προγραμματιστή. Η εμπειρία μου είναι ότι με προγραμματιστή που ονομάζεται "JDM". 1. Κατασκευάστηκε το βασικό JDM Programmer. 2. Μόλις είχε χτίσει αυτό, εμείς θα το προσαρμόσει σε μια 40-καρφίτσες ΣΜΕ μικροελεγκτή, το 16F877. Πάρτε υπόψη σας αυτό καρφίτσες: MCLR, GND, RB6, RB7 ΚΑΙ? Αλλά ειδικά το "PGM" PIN, στην περίπτωση της παρούσας pic είναι η Rb3 PIN .... Βάλτε αυτόν τον PIN στο GND. Αυτός είναι και τα 3. Εγκαταστήστε ic-prog, και να προσπαθήσουμε ανάγνωσης / προγραμματισμού. Δεν επιπλέον ρύθμιση είναι απαραίτητη. Δεν δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε το Winpic800, παρακαλώ επιτρέψτε μου να ξέρω αν δουλεύει πάρα πολύ. Καλή τύχη!

[Quote = hussain_kiet] hi μπορεί κανείς plzz να μου δώσει τη σχηματική εργασίας του PIC 16F877 προγραμματιστής με το λογισμικό ...!!!! Thanx εκ των προτέρων .. [/quote] http://www.edaboard.com/ftopic313053.html

Γεια σου, αυτό είναι πολύ ωραίο προγραμματιστής για τα μέσα του φάσματος pic μικρο, εργασία με ICPROG, κατεβάστε δωρεάν την http://www.ic-prog.com/index1.htm αφορά

αναζήτηση για το έπος του προγραμματιστή για EDA του πλοίου. Έχω χτίσει και ότι η λειτουργία της Νίκαιας

Για τα ΣΜΕ 16F87x ή 87xA, ευκολότερο να κατασκευάσει και πολύ αξιόπιστη επιλογή ακόμα και για τους ανθρώπους που κάνουν μεγάλη δουλειά P16PRO τέλος είναι μια πολύ καλή επιλογή.

Αυτό είναι πολύ ωραίο προγραμματιστής Προσπάθησα ήδη. I περιλαμβάνονται επίσης το λογισμικό που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον προγραμματισμό PICmicrocontroller σας. Καλή τύχη.

Γεια σας. Έχω προγραμματισμού με 16f84 και 7406/pnp διακόπτη (Mr.D Tait είναι Dos) προγραμματιστής για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Τώρα είμαι σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει κάποια άλλη pic 16fxxx. Όπως και με 16f84 προγραμματιστή την ίδια RB6 και RB7 + MCLR χρησιμοποιείται σε άλλες pic επίσης, τα πρόσθετα πράγμα είναι το «PGM" καρφίτσα η οποία συνήθως είναι γειωμένο. Μέσα μπορώ να χρησιμοποιήσω το ίδιο προγραμματιστή του 16f84 με άλλες pic επίσης. Το μόνο πράγμα που θα πρέπει να ληφθεί υπόψη είναι ο αριθμός pin. 16f84 = 18 = 16fxxx 28/40/44. Η υποδοχή IC και την καλωδίωση των αντίστοιχων pin θα πρέπει να αλλάξει. Έχω δίκιο. Παρακαλώ βοηθήστε !!!!!!!

Γεια Durgap, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προγραμματιστή σας, αν μπορείτε να κάνετε μια υποδοχή, έτσι ώστε η νέα Pic θέλετε να το πρόγραμμα, μπορεί να πάρει τη σύνδεση των ακίδων απαιτούν για τον προγραμματισμό και, επίσης, πρέπει να έχετε λογισμικό που απαιτείται για τον προγραμματισμό της νέας Pic. Χάρη.

Γεια αναζήτηση Propic2 Είναι πολύ ωραίο δωρεάν προγραμματιστής δουλεύει με το λιμάνι parellal.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back