PIC προγραμματιστής σχηματικό

Q

quinceanyos

Guest
Γεια σου ανθρώπους! Χρειάζομαι έναν προγραμματιστή PIC σχηματικό διάγραμμα. μπορεί κανείς να μου ένα;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την ICPROG.

www.winpicprog.co.uk Ozipice'r προγραμματιστής, πλήρη σχηματικές αναπαραστάσεις, PCB layout και το λογισμικό που υποστηρίζει μια σειρά από φωτογραφίες, καθώς και σεμινάρια για να πάρει ένα ξεκίνησε. Καλή τύχη

Πρώτα μπορείτε να αναζητήσετε μέσω αυτού του φόρουμ .. υπάρχουν πολλές πληροφορίες για τους προγραμματιστές:) Κοίτα μια επιλογή Μικροελεγκτές Σχετικά με μένα: Χρησιμοποιώ Pro Pic 2 προγραμματιστή. Είναι καλή και χωρίς προβλήματα (αυτή τη στιγμή)

Υπάρχουν πολλές προγραμματιστής του ΣΜΕ στο φόρουμ του μικροτσίπ σε www.microchip.com πάρα πολύ.

Pic16Pro SCH / PCB. Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε την τελευταία έκδοση του δωρεάν λογισμικού P16PRO από http://www.picallw.com/

Η τροποποίηση αυτή της ΝΔΜ semms εργασίας καλύτερα από ό, τι πρωτότυπο.

Εάν χρησιμοποιείτε το bootloader θα χρειαστείτε μόνο ένα max232 και ένα κουμπί επαναφοράς ....... :p

Οποιαδήποτε απλή Programer τύπου USB. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε από την τάση για το Programer. αφορά

Τι είναι η τροποποίηση για; Πήρα αυτό το πρόβλημα με JDM και IC-Prog .. Έκανα ένα JDM να συνδεθεί με IC-Prog μέσω ενός σειριακού 9 καρφίτσες καλώδιο. Τότε ανακάλυψα το laptop μου δεν έχει καμία SERIAL PORT μόνο LPT1 και USB .. Τι μπορώ να κάνω;

Νομίζω ότι το μόνο απλό πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να αγοράσετε ένα USB σε RS232 μετατροπέα ή μια PCMCIA κάρτα wiith σειριακής θύρας. δεν πρέπει να είναι πάρα πολύ ακριβό. Τροποποίηση στο κύκλωμα είναι να αυξηθεί η τάση VPP για 13,3 V, διότι ορισμένες σειριακές θύρες δεν μπορεί να παρέχει αρκετό ρεύμα για να αφήσει αντλία χρέωση για την αύξηση στο VPP ακριβή PIC. μερικές Pic είναι πραγματικά ευαίσθητος και δεν μπορείτε να το πρόγραμμα, εκτός και αν δεν φτάνουν thatâ τάσης. Είχα προβλήματα με PIC16F876A αντί PIC16F84 έχει μη προβλήματα.

Γεια σου, .. Μπορεί κάποιος να μου με μια παράλληλη προγραμματιστή για φωτογραφίες, εκτός από το "PIC ALL ".??? Θα εκτιμούσα πραγματικά τη βοήθειά σας.

Ευχαριστώ πολύ πραγματικά βοηθάει, αλλά συγνώμη τι είναι το όνομά του σε ICPROG.? Είναι Tait Parallel.? Ευχαριστώ πολύ:)

Ευχαριστώ πολύ πραγματικά βοηθάει, αλλά συγνώμη τι είναι το όνομά του σε ICPROG.? Είναι Tait Parallel.? Ευχαριστώ πολύ
Χρησιμοποιήστε τη ρύθμιση για το TAIT Serial Programmer και τον έλεγχο της Αντιστροφή MLCR και Αντιστροφή της VCC .. Αυτό είναι ..

Αυτό το κύκλωμα για PIC Multi-Προγραμματιστής και λογισμικό Παροχή ρεύματος του: Χρησιμοποιήστε WinPic βοηθήσει ελπίδα u 8) "Από Kitsrus"

http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=94529&highlight = Παρακαλούμε ακολουθήστε τον παραπάνω σύνδεσμο όπου έχω δημοσιεύτηκε εκδοχή μου. Στη σελίδα 2, έχω ανεβάσει το σχηματικό και Διάταξη. Τα PCB είναι μονής όψης, χωρίς άλτες, μέτρηση 1.8 "X 1.8" Ελπίζω ότι αυτό βοηθά. bimbla.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back