PIC καναλιού διαφορά μεταξύ της επιλογής κανάλι 1 ή 8

A

anurag2700

Guest
είμαι σε θέση να κατανοήσει την επιλογή του καναλιού. ποια είναι η διαφορά μεταξύ της επιλογής από το κανάλι 1 κανάλι 8

Γεια σου, Η χρήση του όρου κανάλι είναι λίγο ασαφές, θα μπορούσε να είναι λιμάνια, κλπ. μνήμη Μπορείτε να μας δώσετε ένα παράδειγμα του τι εννοείτε και το τσιπ pic που χρησιμοποιείτε.

Θέλω να πω αναλογικά κανάλια που υπάρχουν σε r ADCONO μητρώο

Μπορείτε να επιλέξετε τα κανάλια ADC όπως θέλετε - δεν υπάρχει ένας που τρόπο με τον οποίο θα πρέπει πρώτα να ρυθμίσετε τις ADC bits ελέγχου - κάποιες μάρκες θα σας αφήσει να ρυθμίσετε τις παραμέτρους σε μια αυστηρή σειρά. Αν εξακολουθεί να είναι ασαφής, τότε δείχνουν τι pic τσιπ που χρησιμοποιείτε και τον τρόπο που προσπαθούν να ελέγχουν τις πινέζες ADC.

Ναι ... κατάλαβα .... παρακαλώ να μου πείτε ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ δεκαδικούς αριθμούς ΣΤΗΝ PIC. ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ --- I θέλουμε να πολλαπλασιάσουμε 45,6 και 34,5 ..

Γεια anurag2700, Ίσως μπορείτε να περιγράψετε γιατί πρέπει να κάνω για 45,6 x 34,5 Perheps υπάρχουν άλλες λύσεις. Μπορεί να υπάρξει λύση στη ρίζα του προβλήματός σας που θέλετε να λύσει. Best Regards, Siong Boon

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back