PCW CCS: Επιστροφή από τη λειτουργία συναρμολόγησης;

S

SphinX

Guest
Γεια σου, έχω μια λειτουργία συνέλευση όπως αυτή myfunc κενό (void) {# ASM "/ / γραμμές συναρμολόγησης μου" επιστροφή "" επιστροφή # endasm} Θέλω να ξέρω πώς μπορώ να επιστρέψω από τη λειτουργία συναρμολόγησης. Δοκίμασα το return__ __ που βρίσκονται στο εγχειρίδιο. Αλλά να μου δώσει αυτό το σφάλμα και πώς μπορώ να επιστρέψουν με μια τιμή στη λειτουργία συνέλευση; Ευχαριστίες

Και πώς μπορώ να επιστρέψω με μια τιμή στη λειτουργία συναρμολόγησης;
Θα μπορούσαμε να ορίσουμε μια τοπική (ή ακόμα και παγκόσμια) μεταβλητή στο πρόγραμμά σας πω ένα int8, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μεταβλητές `Γ 'μέσα από το ενσωματωμένο κώδικα συνέλευση . Ποια έκδοση τρέχετε; Φαίνεται να υπάρχει μία ενημέρωση την εβδομάδα (μερικές φορές ακόμη περισσότερο). - Jayson

[Quote = Φαραώ της Αιγύπτου] Θέλω να ξέρω πώς μπορώ να επιστρέψω από τη λειτουργία συναρμολόγησης. [/Quote] Δεν νομίζω ότι μπορείτε να επιστρέψετε μια τιμή όταν χρησιμοποιείτε κενό. Αντί: άκυρη myfunc (κενό) θα πρέπει να είναι κάτι σαν: int8 myfunc (κενό) [quote = Φαραώ της Αιγύπτου] δοκίμασα το return__ __ που βρίσκονται στο εγχειρίδιο. [/quote] Σύμφωνα με το εγχειρίδιο η σωστή εντολή είναι _return_ wiht μόνο ένα χαρακτήρα υπογράμμισης στα άκρα και όχι δύο όπως σας έγραψε: __ return__ [quote = Φαραώ της Αιγύπτου], όμως, να μου δώσει αυτό το λάθος [/quote] Ποιο λάθος; Μπορείτε ξέχασε να γράψει. Εδώ είναι ένα παράδειγμα από το εγχειρίδιο, θα πρέπει να είναι απλό στη χρήση νομίζω. int find_parity (int δεδομένα) {int count? # ASM movlw 0x8 movwf καταμέτρηση movlw 0 βρόχο: xorwf δεδομένων, w RRF δεδομένα, στ decfsz καταμέτρηση, στ Goto βρόχο movwf _return_ # endasm}

Μπορώ να χρησιμοποιήσω τη λειτουργία _return_ σε cf_read γραμμή int () {cf_data_tris = tris_d_in? Output_low (cf_n_oe)? [Color = red] _return_ [/color] = cf_data? Output_high (cf_n_oe)?} Να λειτουργήσει!

Γεια σου, εντάξει ήξερα γιατί _return_ δεν λειτουργεί Becuse έβαλα στον κώδικα μου # ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ statment. και έγραψα _return_ σε πεζά γράμματα Αυτό είναι το σφάλμα αν χρησιμοποιούσα # περίπτωση θα έπρεπε να το γράψετε με κεφαλαία γράμματα becuse _RETURN_ περίπτωση αν έψαξε για το αρχείο. LST στην περιοχή πίνακα συμβόλων θα βρείτε _RETURN_ με κεφαλαία γράμματα. Ευχαριστώ για τον Φαραώ Αντίο προσπάθειά σας Αίγυπτο

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back