PCB τους ακροδέκτες και τα καλώδια?

G

Guest

Guest
Γεια σου!
Πού θα βρείτε μερικές πληροφορίες για συνδέσεις (ονόματα,
τα σχέδια,
τις ιδιότητες,
εφαρμογές, wirings) οι οποίες χρησιμοποιούνται κατά το σχεδιασμό των PCB για μικροελεγκτές;
Π.χ.: DSUB-9 ανδρών / γυναικών, επίπεδη τους ακροδέκτες καλωδίων μυρμήγκι 2x20, 2x40 καρφίτσες, PDIP στέγαση κ.λπ.
Όταν θα αναπτύξει ορισμένα PCB σχεδιασμός θα πρέπει να γνωρίζουμε για την χρήση που υποδοχές και δεν έχω μεγάλη γνώση
γι 'αυτό.
Δεν θέλω απλά να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα CAD για σχεδιασμό PCB πριν ξέρω πόσο κάθε υποδοχή και το καλώδιο μοιάζει.
Χαιρετισμοί.

Βύσμα με μικροελεγκτές για τα PCB μπορεί να είναι οτιδήποτε θέλει ο δημιουργός τους να είναι, υπό την προϋπόθεση ότι έχουν τον έλεγχο της σύζευξης υποδοχή / προϊόν.Αν είναι μόνο η δημιουργία συμβουλίων να αξιολογήσει ένα μικροελεγκτή, τότε μπορείτε να έχετε μια πολύ καλή λίστα με υποδοχές κοιτάζοντας eval πακέτα από Texas Instruments? Intel? Freescale, κλπ. Έχω έτοιμα συστήματα αξιολόγησης που χρησιμοποιούνται (eval συμβούλια) για επεξεργαστές από αυτές παιδιά και ότι συνήθως είναι καλά μελετημένο.Βασικά χαρακτηριστικά που βλέπετε πιο eval συμβουλίων είναι:-Συνήθως έχουν υπο-9 pin D για τη σύνδεση με τον υπολογιστή σειριακής θύρας (χρησιμοποιώντας το HyperTerminal)

-A πρωτοτυποποίηση περιοχές μέσω των μαξιλαριών τρύπες, ας πούμε 5 οπών με 10, διάστιχο 0,1 "εκτός (DIP πρότυπο).

-A JTAG διεπαφή σύνδεσης, συνήθως 10 με το pin header 0.1 "απόσταση. Αυτό συνήθως διασυνδέσεις σε pod που συνδέεται με την παράλληλη θύρα. Συνήθως χρησιμοποιούνται σε πρόγραμμα επί του σκάφους ή flash άμιλλα (τρέχοντα κώδικα για τα πραγματικά πολύ μικρές και να είναι σε θέση να ενιαίο βήμα με οδηγίες, κλπ.)

-A κεφαλίδα των 0,1 "καρφίτσες σε απόσταση την οποία μπορείτε να δειγματολήπτου GPIO αποτελέσματα ή να παρέχουν εισροές για τον GPIOs. Εκτρέφων ζώα συμβούλια ενσωματώσει buffers με τα LED που επισυνάπτεται να παρέχει μια γρήγορη οπτική λειτουργία του προγράμματος, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε κάθε είδους υλικού τροποποιήσεις (μεγάλη για όλους τους αντίχειρες λογισμικού σπασίκλες ή τεμπέλης υλικού παιδιά)Ένα καλό μέρος για ιδέες είναι η αξιολόγηση kit της Intel για τους PXA27x ενσωματωμένο επεξεργαστή.
Λέγεται το MainstoneII.
Πήγαινε στο site της Intel και την αναζήτηση PXA270, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην καρτέλα με τα εργαλεία υποστήριξης.

Υπάρχουν ορισμένα καλά πακέτα από Softbaugh για την TI MSP430 μικρο.
ΤΙ Η ιστοσελίδα θα σας σημείο προς τη σωστή κατεύθυνση (www.ti.com).

Και πάλι, πολλά σχέδια που διατίθενται στο web site του δωρεάν και θα σας δώσει την pinouts της υποδοχές έτσι mate σωστά (δηλαδή όπως στην περίπτωση της PC σειριακό καλώδιο)Bob

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back