PCB σχεδιασμός Βοήθεια χρειάζεται -! Διαίρεση, που ελέγχει τη shematic

S

shabbs

Guest
Γεια σου, Iam νέα για το σχέδιο PCB, έχω ένα μεγάλο διάγραμμα-Πώς μπορώ να κάνω διαίρεση, εννοώ να indivudual κυκλώματα και συνδέστε το ένα με το άλλο; -Πώς μπορώ να εξακριβωθεί η shematic εργάζεται properly.Where θα αρχίσω (Δεν έχω ιδέα ότι χρειάζεται να Εξομοίωση με χρήση SPICE); -Θέλω να κάνω 4 επιφάνειες PCB, ξέρω για την πλευρά του διπλού PCB το ανώτερο στρώμα είναι συνήθως δύναμη και την bottem είναι GND.So πώς θα κάνω ένα 4 διάταξη στρώμα στο Eagle; Βοήθεια είναι πραγματικά εκτίμησα. ! Με Shabbs αφορά

Γεια σας, Πρώτα από όλα θα πρέπει σχηματικά με you.Is το σε Orcad σημαίνει σύλληψη Σχηματική. DSN μορφή; Αν σε. Μορφή του DSN στη συνέχεια αναθέσετε PCB πατημασιές στις ιδιότητες του κάθε τμήματος και στη συνέχεια δημιουργήστε το netlist. Αυτό το netlist σας εισαγωγή στο PCB εργαλείο σχεδιασμού σας .. θα έχετε όλα τα τμήματα και τις συνδέσεις τους, σύμφωνα με το SCH ... τότε να προχωρήσει με την τοποθέτηση και δρομολόγηση. Εάν δεν είστε σίγουροι για τη λειτουργία του κυκλώματος τότε θα πρέπει να προσπαθήσετε προσομοίωση χρησιμοποιώντας PSPICE. Είστε προγραμματισμός των 4 στρώμα στοίβα-up.I δεν έχουν χρησιμοποιηθεί Eagle, αλλά νομίζω ότι όπως και άλλες Top EDA εργαλεία & Bottom είναι η δρομολόγηση στρώματα και μπορείτε να αναθέσετε εσωτερική δύο στρώματα, όπως αεροπλάνα για VCC και GND. Ελπίζω ότι αυτό πληροφορίες θα σας βοηθήσουν .... αν έχετε οποιαδήποτε pls αμφιβολίες συζητήσουμε .... njoyyy!

Νομίζω ότι Shabbs μπορεί να ζητήσει μετά το διαχωρισμό σχηματικό του επάνω σε μικρότερες; Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να β ανάγνωση πάνω στο "ιεραρχίας" και την κατάρτιση μεθόδων για σχηματικό το πρόγραμμά σας.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back