PCB πάχος επιμετάλλωσης

J

jayleung

Guest
Γεια σου, έχω μια γενική ερώτηση σχετικά με τον κατασκευαστή PCB. Το fab σπίτι μου είπε ότι όταν χρησιμοποιώ 1/2oz φύλλο χαλκού (0,7 εκατ.) για την εξωτερική στιβάδα, μετά από επένδυση πρόσθετων χαλκού για PTH, πηγαίνει σε περίπου 2.2mil. Είναι αλήθεια; Ποιο είναι το ελάχιστο πάχος επιχαλκωση; Μήπως αυτό εξαρτάται από την PTH πάχος του χαλκού; Χάρη.

Όταν τα PCB προκειμένου, το πρότυπο που χρησιμοποιούμε είναι 0,5 ουγκιά εξωτερική επίστρωση χαλκού έως 1,0 ελάχιστο χαλκό ουγκιά Αυτό φαίνεται να είναι εντάξει για τις περισσότερες εφαρμογές. Εάν ωθείτε μεγάλα ρεύματα γύρω, μπορεί να θέλετε να αυξηθεί το τελικό πάχος του χαλκού. Ποτέ δεν ρωτά τι ελάχιστο επιχαλκωση τους. Υποθέτω ότι θα μπορούσε να καλύψει όλα τα ίχνη πριν την καλλιέργεια της thru-τρύπες. Αυτό θα καταθέσουν χαλκού στη τρύπες, αλλά αφήνουν την επιφάνεια ίχνη του αρχικού πάχους. Εγώ σίγουρα ένα επιπλέον κόστος θα συμμετάσχει. Θεωρώ ότι κάθε προσπάθεια για να τους πει ακριβώς τι το τελικό προϊόν είναι υποτιθέμενο για να είναι όπως και να τους αφήσουμε να καθορίσουν την καλύτερη μέθοδο για το πώς να πάτε εκεί. Spec το ελάχιστο και το μέγιστο πάχος του χαλκού των εξωτερικών στρωμάτων και να τους αφήσουμε να ανησυχείτε για τις διαδικασίες που απαιτούνται για την επίτευξή του. Το ίδιο ισχύει και για αντίσταση. Εμείς παραιτηθήκαμε από την προσπάθεια να spec η κατάλληλη διηλεκτρικά και τα πλάτη ίχνος. Πριν από την έναρξη του σχεδιασμού, έχουμε ζητήσει stackup από το κατάστημα PCB fab για τις αντιστάσεις και τα επίπεδα που θέλουμε. Τότε ακριβώς το σχεδιασμό σε αυτό.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back