PCB κεραία - 433MHz

R

rajo

Guest
Γεια σας! RF δεν είναι πραγματικά εμπειρία μου στον τομέα od, αλλά ήλπιζα να αντιμετωπίσει δεν είναι τόσο πολλά προβλήματα. Είμαι σχεδιασμό ενός 433MHz σύντομη σύνδεση ραδιοφάσμα στην περιοχή, και θα ήθελα να χρησιμοποιήσει μια ολοκληρωμένη κεραία PCB. Βρήκα μερικές γενικές σημειώσεις εφαρμογή στο διαδίκτυο, αλλά και πάλι εγώ don δεν ξέρουν πώς να καθορίσουν τις διαστάσεις για ένα συγκεκριμένο κέρδος κεραίας και το σχέδιο. Δεν το έχω δει πουθενά. Ναι, ξέρω αυτά είναι μόνο πρόχειρες εκτιμήσεις, αλλά χρειάζεται ακόμα κάποια καθοδήγηση, μια θέση για να ξεκινήσει και μια κατεύθυνση για να αλλάξουν τα πράγματα, αν κάτι πάει άσχημα. Θα ήθελα να specificallu απασχολούν δομή είδα να καλείται μια κεραία βρόχου, όπου όλα τα στοιχεία είναι στη μέση του PCB, κεραία κάνοντας μια στεφάνη γύρω από αυτό. Αλλά, δεν υπολογισμούς βρήκα ... Θα μπορούσε κάποιος σημείο μου σε κατάλληλο εγχειρίδιο ή οδηγό σχεδιασμού; Έλεγξα τα περισσότερα από τα σχετικά μηνυμάτων. Είτε έχασα κάτι ή δεν υπάρχει αυτό που πραγματικά χρειάζεται Πολλοί βοηθά εκ των προτέρων [size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 15 λεπτά: [/color] [/size] που μόλις δει πως κατά κάποιο τρόπο τις αναπάντητες το φόρουμ. Είναι δυνατόν για έναν διαχειριστή για να μετακινήσετε το topis να απαιτείται, κεραία, το φόρουμ; Χωρίς shitlisting, ελπίζω :)

Thanx IanP. Πολύ ωραία φοβάμαι θα ήμουν πίσω σύντομα με κάποιες άλλες ερωτήσεις :)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back