Pcb Θερμική ανακούφιση

S

san_singh16

Guest
Θέλω να ξέρω σχετικά με θερμική ανακούφιση ότι αν μπορούμε να ρυθμίσετε καμία από θερμική μίλησε σε οποιοδήποτε λογισμικό. Κυρίως λογισμικό χρήση 4 ακτίνες ή δύο προεπιλογή ακτίνες. Θέλω, όμως, μόνο ένα μίλησε στο thermaled pad, σχόλια από ανθρώπους που χρησιμοποιούν διαφορετικά λογισμικά είναι ευπρόσδεκτα.

Χρησιμοποιώ Ultiboard και μου δίνει 5 ή 6 επιλογές για τον τρόπο με θερμική ανακούφιση πρόκειται να εφαρμοστεί. όπως το X σχήμα, πολυγωνικό σχήμα, + -, -, | σχήματα για τις ακτίνες

Χρησιμοποιώ cadstar και να πάρετε σε ακτίνες min 2 Αν είμαι λάθος παρακαλώ διορθώστε με - κάθε cadstar χρήστη Μάνη

HI, όπως im νέα για το σχεδιασμό PCB και τη διάταξη .. μπορείτε να διευκρινιστούν ορισμένες αμφιβολίες .. 1.where/why χρησιμοποιούμε θερμική μαξιλάρια ανακούφιση. 2.do το χρησιμοποιούμε και για τις δύο thru-τρύπα εξαρτήματα καθώς και εξαρτήματα SMD 3.do χρησιμοποιούμε θερμική μαξιλάρια απαλλαγής για τους δύο δύναμη καθώς και σήματος 4.do το χρησιμοποιούμε για κομμάτια καθώς και αεροπλάνα 5.what είναι tumbeffect

Γεια σου, κοινές αιτίες για τη χρήση θερμικών 1.reflow ανακούφιση συγκόλληση μέθοδος πρέπει να χρησιμοποιείται. 2.leaded μαξιλάρια συστατικά. (Λόγω της υψηλής διαβάθμισης amphs) δεν χρειάζονται θερμική ανακούφιση για εξαρτήματα SMD. (Μέχρι 15V παροχή)

[Quote = kvmanikandan] δεν χρειάζεται θερμική ανακούφιση για εξαρτήματα SMD. [/Quote] Αντίθετα δεν υπάρχει, αν και εσείς ο ίδιος μπορεί να μην την έχουν βιώσει, υπάρχουν καλοί λόγοι γι 'αυτό σε SMT εξαρτήματα. (Σκεφτείτε θερμική εξισορρόπηση).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back