PC με βάση 18f2550 Oscillosope

D

demetal

Guest
Γεια σας, θέλω να κάνω ένα έργο για PIC 18F2550 ως ένα PC που βασίζονται παλμογράφο (USB τύπου) ... i dont ακόμη και ξέρει πώς πρέπει να προγραμματιστεί ... αν κάποιος έχει το σχηματικό και το firmware παρακαλώ βοηθήστε ....

Γεια σας, Από όσα έχω διαβάσει, οι περισσότεροι diy pic με βάση τα πεδία είναι μάλλον φτωχή όσον αφορά τις επιδόσεις. Τα περισσότερα από τα σχέδια που έχω δει είναι επίσης μάλλον παλιά. Εάν χρησιμοποιείτε ένα 2550 τότε το obious πράγμα για μένα είναι να οικοδομήσουμε μια PICkit2 και χρήση ενσωματωμένο 3 αναλυτής της λογική καναλιών - πλήρη στοιχεία εδώ Δεν χρειάζεται να οικοδομήσουμε ένα ακριβές αντίγραφο του Pk2, μια περικοπή κάτω από την έκδοση DIY έργα ok -, σύμφωνα με τον Blueroom σχέδια σε αυτό το φόρουμ.

Ελπίζω ότι αυτές είναι χρήσιμες για το έργο σας [url = http://www.semifluid.com/?p=24] semifluid.com »Blog Archive» PIC18F2550 USB HID παλμοσκόπιο [/url] Παλμοσκόπιο χρησιμοποιώντας ΣΜΕ μικροελεγκτή [/url] Kak

[QUOTE = kak111? 905370] [url = http://www.semifluid.com/?p=24] semifluid.com »Blog Archive» PIC18F2550 USB HID παλμοσκόπιο [/url] [/quote] Έχω ήδη επισκεφθεί αυτή την ιστοσελίδα αλλά φαίνεται ότι δεν υπάρχουν δύο Hex αρχεία για να καεί σε ένα ενιαίο ΣΜΕ ... ή κάτι τέτοιο ... Δεν είμαι σε θέση να καταλάβουν ότι ... Είναι κάποιος ξέρει παρακαλώ να βοηθήσει ...

Γεια σου, Θα πρέπει να διαβάσετε ξανά το έργο, και να καταλάβουν τι λογισμικό έχει δώσει. - SAC_tinybld18F2550usb_20MHz_115200_48MHz.HEX - 18F2550 USB HID CRC Oscilloscope.c (δεκαεξαδικό) - usb_desc_hid 8-byte.h Το πρώτο αρχείο HEX γραμμή είναι το Tiny Bootloader που χρειάζεται ένας προγραμματιστής για να το πρόγραμμα στο Pic. Το δεύτερο και το τρίτο τα αρχεία δεν είναι Hex αρχεία, είναι τα αρχεία προέλευσης που πρέπει να τηρούνται για την παραγωγή του hex αρχείο το οποίο στη συνέχεια Κατεβασμένο στο Pic από το Tiny Bootloader - δεν προγραμματιστής υλικού που απαιτείται. Επίσης, έχουν ένα καλό βιβλίο από όλα τα σχόλια που άφησαν χρήστες στο κάτω μέρος της σελίδας του.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back