B
blue
Guest
Κάνω τελικό έργο μου χρονιά για το "PC που βασίζονται προγραμματιζόμενη γεννήτρια λειτουργεί" χρησιμοποιώντας PIC16F84A μικροελεγκτή. i ανάγκη για τη δημιουργία 3 είδη κυματομορφών: πλατεία, ημιτονοειδής & τρίγωνο. Επίσης, πρέπει να σχεδιασμό και τη διαμόρφωση μια γραφική διεπαφή χρήστη (GUI) για τις λειτουργίες του υπολογιστή που βασίζεται η λειτουργία της γεννήτριας, όπως η συχνότητα, κύκλος και κανένα. των παλμών χρήση της Visual Basic 6.0. Για το σχεδιασμό ενός υπολογιστή που βασίζεται γεννήτρια λειτουργία, ο χρήστης θα καθορίσει το είδος της κυματομορφής και πληκτρολογήστε την τιμή της συχνότητας, κύκλος και κανένα. των παλμών μέσω GUI. Η από κορυφή σε κορυφή πλάτος είναι ήδη ρυθμιστεί σε-5V σε 5v. Στη συνέχεια, πατήστε ένα κουμπί Δημιουργία και την softwave θα στείλει εντολή προς το Διοικητικό Συμβούλιο γεννήτρια λειτουργία. Ο μικροελεγκτής στο διοικητικό συμβούλιο γεννήτρια λειτουργία θα δημιουργήσει την κυματομορφή. Η περιορισμένη και ακριβή κυματομορφή θα πρέπει να εμφανιστεί με παλμογράφο, για παράδειγμα, αν οι χρήστες κλειδί σε 100kHz, 10 παλμούς και να επιλέξετε πλατεία κυματομορφή, θα πρέπει να λάβουν ακριβώς 10 παλμούς 100 kHz πλατεία κυματομορφή. Τώρα είμαι που αντιμετωπίζουν προβλήματα, δεν ξέρω θέλετε να χρησιμοποιήσετε παράλληλη θύρα ή θύρα RS232 και επίσης πώς να διεπαφή το λιμάνι χρήση της Visual Basic 6.0 και επίσης δεν έχουν ιδέα με το έργο μου ακόμα: κραυγή: αν κάποιος έχει καμία ιδέα ή πρόταση, παρακαλώ να μου πείτε, HELP!