P * otel DXP τρυπάνι nc γενιάς αρχείου

P

psmeets

Guest
Γεια σου,

1) Όταν θέλω να εξάγουν Πρ μου τηλ. * D \ P, X \ αρχείο Gerber και ένα τρυπάνι NC αρχείο στη συνέχεια, μερικές φορές η παραγωγή δεν είναι αναγνώσιμο σε ένα ανεξάρτητο πρόγραμμα προβολής GERBER Gerbview ήθελα, μόνο σε Camtastic - που είναι ένα προϊόν Altium.

2) Πότε μπορώ να αλλάξω τα στρώματα που θα εξαχθούν στη συνέχεια, μερικές φορές τα παλαιά στρώματα ακόμη μπορεί να δει όταν η C * mtastic αρχείο δημιουργείται.Είναι αυτό ένα σφάλμα ή μπορώ να κάνω κάτι λάθος;

Υπάρχει κάποιος τρόπος να μετατρέψει την Πρ * μορφή τηλ. τόσο πραγματικό GERBER και πραγματική excellon εξάγεται;Ελπίζω ότι κάποιος μπορεί να με βοηθήσει, είμαι κολλημένος για 2 εβδομάδες τώρα.

Ευχαριστώ όλους!

DXP εκροές τυποποιημένη μορφή Gerber.Δεν υπάρχει καμία μετατροπή αναγκαία.Εάν δεν μπορείτε να διαβάσετε τα αρχεία με τους άλλους θεατές, κάνετε κάτι λάθος.

Είστε παράγουν RS274X ή RS274D αρχεία;Αν κάνετε RS274D αρχεία, θα πρέπει να έχει apeture αρχείο με τους ή δεν μπορείτε να τα διαβάσετε σωστά σε κάθε θεατή Gerber.RS274X έχει apetures ενταγμένες, ώστε να μην χρειάζεται το επιπλέον αρχείο.

Μπορείτε χρησιμοποιείται ο όρος "εξαγωγή" όταν μιλάμε για Gerbers.DXP έχει ένα στοιχείο μενού "Κατασκευή Εκροές> Gerber Files" που σας επιτρέπει να ρυθμίσετε την στρώματα και διάφορες παραμέτρους εξόδου.Είστε σίγουροι ότι έχετε δημιουργήσει η παραγωγή σωστά;

Το nc αρχείο τρυπάνι είναι εξόδου σε δύο διαφορετικές μορφές από DXP.Ένα είναι ένα δυαδικό αρχείο Excellon, το άλλο είναι ένα αρχείο κειμένου.Χρησιμοποιήστε το αρχείο κειμένου - σχεδόν κανείς δεν χρησιμοποιεί τη δυαδική έκδοση.

Gerbview έχει δυσκολία με ορισμένες apetures φλας σε οποιοδήποτε αρχείο Gerber.Μπορεί να θέλετε να δοκιμάσετε Viewmate, CAM350, Gerbtool, κλπ. Υπάρχει μια δέσμη των θεατών εκεί έξω.Viewmate είναι δωρεάν σε:

h ** p: / / www.pentalogix.com / Λήψη / download.html

(*= t)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back