ORCAD συλλάβει την διάταξη: βήματα αρχή

L

linkaiyu

Guest
Hi! Γράφω διατριβή πτυχίο μου στη διπολική τρέχουσα γεννήτρια. Έχω κάνει μέχρι τώρα όλα τα Θεωρητική υπολογισμούς και προσομοιώσεις με PSPICE. Τώρα ήρθε η ώρα να δημιουργήσουμε την πλακέτα. Είμαι χρησιμοποιώντας ORCAD τη σύλληψη και τη διάταξη. Πρώτα απ 'όλα, να σας προτείνουμε με ένα ωραίο μάθημα από τα βασικά; :) Εδώ είναι μια εικόνα από το σχηματικό και της διάταξης: τι θα πρέπει να προσθέσω στο σχηματικό για την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και την πηγή του σήματος; οποιαδήποτε suggetion θα εκτιμηθεί! Σας ευχαριστούμε!

Θα πρέπει να προσθέσετε σωστά είτε συγκόλλησης μαξιλάρι για τη δύναμή σας / του εδάφους / εξόδου. Ή χρησιμοποιήστε συνδέσεις.

u ευχαριστώ για την απάντηση! Χρειάζομαι υποδοχές για την εξουσία / του εδάφους / εξόδου. Τι είδους συνδέσεις χρησιμοποιούνται συνήθως; ποια είναι τα ονόματά τους στη σύλληψη;

αυτό εξαρτάται από την εφαρμογή σας, δύναμη κλπ. χειρισμό Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο απλή καρφίτσα-heades για τους εκκινητές. Ξέρω ότι αυτά είναι διαθέσιμα σε διάταξη. Δεν θυμάμαι ποια βιβλιοθήκη ... όμως. Στο σχηματικό προσπαθήστε κάτω υποδοχές, εκεί μπορείτε να βρείτε κάποιο κατάλληλο σύμβολα Capture ή θα μπορούσατε να δημιουργήσετε ένα μόνοι σας.

Δεδομένου ότι τα πάντα είναι PTH και 0.1 "pitch, θα έβλεπα για συνδέσεις στο ίδιο γήπεδο, υπάρχουν εκατομμύρια, αυτού του είδους είναι αρκετά καλή, όπως είναι εύκολο να φτιάξετε το δικό σας καλώδιο custome επάνω και να πάρετε μια τακτοποιημένη δουλειά. ΣΤΕΓΑΣΗ, 2,54, 3-way | Farnell Ηνωμένο Βασίλειο [/url] Θα ήθελα επίσης να είναι πολύ στον πειρασμό να προσθέσετε αποσύνδεση για τις προμήθειες τελεστικών, ενδεχομένως, 0,1 προς τα κάτω (ή πάνω) στο έδαφος.

Ποια έκδοση του OrCAD Capture σας χρησιμοποιείτε; Για τη γνωστοποίηση νεότερα ότι το 10,5 σας πρέπει να είναι σε θέση να μάθετε OrCAD φροντιστήριο ροή στην εγκατάσταση σας. Αυτό θα σας καθοδηγήσει βήμα προς βήμα για την ανάληψη του σχεδιασμού σας από τη σύλληψη στην διάταξη.

u ευχαριστήσω όλους και πάλι! Δεν ήξερα για τη ροή, είναι φανταστικό! ακριβώς αυτό που χρειαζόμουν .. θα δημοσιεύσει και πάλι εδώ, είστε πραγματικά χρήσιμο:)

Hi! Είμαι εδώ και πάλι:) αυτό είναι το δελτίο του τελεστικών και οι αριθμοί PIN δεν ταιριάζουν σε ORCAD διάταξη Μόλις εκχωρήσετε ένα αποτύπωμα σε αυτό (δεν είμαι χρησιμοποιώντας το balacing καρφίτσες) [ΕΠΙΣΥΝΑΨΕΤΕ = CONFIG] 59552 [/attach] Τι πρέπει να κάνω; Σας ευχαριστούμε! :)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back