OPNET

S

Shariat

Guest
Θέλω να χρησιμοποιήσω το OPNET για την προσομοίωση cdma2000 και UMTS κυκλοφορίας.μπορεί κάποιος μου οδηγό;

Watchout!Προσανατολισμού είναι ΟΚ, αλλά παράνομο download links απαγορεύεται!Αυτός ο χρήστης είχε ζητήσει από την παράνομη σύνδεση για OPNET λήψη μια ώρα πριν!

i ζήτησε μόνο για καθοδήγηση.Δεν καταλαβαίνω γιατί ορισμένοι από τους χρήστες εδώ μπορεί να ζητήσει για ΝΔ λογισμικά.Ρώτησα ότι επειδή είδα μια τέτοια συνδέσμους εδώ.

Όπως έχω γράψει παραπάνω - ζητώντας Προσανατολισμού είναι ΟΚ στην Elektroda.] is classified as Illegal request and is forbidden here.

Ωστόσο, ζητώντας πληροφορίες για το πού να κατεβάσετε OPNET [όπως κάνατε στην προηγούμενη θέση]
κατατάσσεται ως αίτημα παράνομο και απαγορεύεται εδώ.OPNET είναι ένα εμπορικό ΝΔ και δεν είναι ελεύθερα διαθέσιμη.

Αν θέλετε ένα νομικό Demo ή Πλήρης OPNET - γιατί να μην τους ζητήσετε άμεσα;

Μπορώ να έχω μια ερώτηση σχετικά Modeler OPNET;
---
Είμαι χρησιμοποιώντας OPNET Modeler 8,1 με άδεια ...κάνω ένα έργο για το δίκτυο UMTS και πρέπει να αλλάξει κάποια μοντέλο όπως RNC, κόμβος Β .. αλλά πότε εγώ κλικ επάνω στον κόμβο του επεξεργαστή περίπου κόμβο, αλλάζουν για να unamed και απαιτεί άδεια;;; Τι είναι αυτό το πρόβλημα; CAN I FIX IT? έχω κάποιες αρχείο έργου από myfriend και αυτός χρησιμοποιώντας v10.5and μπορούμε να το κάνουμε εύκολα ...πώς Μπορώ να χρησιμοποιώ τα αρχεία του και πώς να διορθώσετε pro μου;
Thanks In advace ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back