Opencore ATA (IDE) εφαρμογών interface;

T

TurboPC

Guest
Γεια σου, είμαι ενδιαφέρονται να κάνουν ένα μικρό έργο για να διαβάσει και να γράψει μεγάλη ποσότητα δεδομένων από / σε έναν σκληρό δίσκο με χρήση ATA / IDE interface σε ένα FPGA. Θα πρέπει πιθανώς να κάνετε DMA, επειδή η ταχύτητα μεταφοράς είναι της τάξης MHz. Είδα opencore.com για τη διασύνδεση ATA. Είναι πολύ ενδιαφέρον, αλλά θα ήθελα να βρει VHDL κώδικες που χρησιμοποιεί αυτόν τον τύπο του interface για συνεχούς ανάγνωσης / εγγραφής. Όποιος έχει χρησιμοποιήσει ποτέ; Κάθε κωδικός εφαρμογή που μπορεί να μοιραστεί; Οποιαδήποτε άλλη ATA / IDE VHDL πυρήνας είναι αποδεκτή, καθώς και. Ευχαριστώ, TurboPC

Αυτό που εννοούσα είναι: Διάβασα την ΑΤΑ έγγραφο τουλάχιστον 3 φορές και εξακολουθώ να έχω αμφιβολίες για τη μέθοδο που θα ακολουθηθεί για την DMA και η συνεχής πρόσβαση ανάγνωσης / εγγραφής. Ακόμη και με το ΑΤΑ-4 specs λέει ότι είναι δύσκολο να έχουν συνεχή 33MB / s μεταφορά ρυθμό μετάδοσης δεδομένων. Με ATA-5 και περισσότερο, φαίνεται να είναι κανένα πρόβλημα για την υψηλή ταχύτητα (φυσικά). Αλλά θέλω το έργο μου να είναι απλά ... Οποιεσδήποτε ιδέες; Ευχαριστώ! TurboPC

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back