opamp σχεδιασμού για δγ σήμα μέτρησης!!

B

beargebinjie

Guest
Γεια σας παιδιά, είμαι κάνουμε με ένα delta-sigma ADC που χρησιμοποιείται για τη μέτρηση σχεδόν δγ μήνυμα,
θεωρώ ότι είναι δύσκολο για έναν λαγό opamp με εύρος ζώνης μικρότερο από 800k αλλά με το κέρδος μεγαλύτερο από 80db και φάση περιθώριο πάνω από 80 °.και φυσικά η διευθέτηση του χρόνου είναι επίσης ένα σημαντικό προδιαγραφή, είναι πραγματικά δύσκολο να achevie αυτό spec.Υπάρχει κανείς να έχει καλή ιδέα tradoff μεταξύ διευθέτηση του χρόνου και ΑΣ, την αποζημίωση πυκνωτής είναι βασικός παράγοντας.

χρειάζεστε ένα μεγαλύτερο κέρδος, οπότε πάμε για δύο στάδια.,
όπως ur gbw είναι πολύ λιγότερο, και μπορεί να χρησιμοποιήσει πολύ λιγότερο τρέχον δεύτερο στάδιο, ώστε να βελτιώνει την gain.use μεγάλα μήκη συσκευή για υψηλό κέρδος.,
βελτιώνει την phasemargin, inturn και έχουν καλή διευθέτηση του χρόνου.

είναι PM και διευθέτηση του χρόνου μια εξισορρόπηση; Αν PM αυξάνεται, τότε η διευθέτηση του χρόνου είναι μεγάλες;

κάνετε εσείς γνωρίζετε υπάρχει άμεση σχέση μεταξύ της διευθέτησης του χρόνου και GBW;

τώρα έχω πάρει το αποτέλεσμα κοντά στην απαίτηση μου.
fisrt.τη μείωση του opamp ουρά και την τρέχουσα fisrt στάδιο
της εισόδου
του MOSFET (w / l),
η συμπεριφορά αυτή θα πάρει χαμηλό gm1, θα μειώσετε το GBW.and leng channal μήκους θα δώσει alrge κέρδος. βρήκα τη διευθέτηση του χρόνου δεν έχει τίποτα να με τις αποζημιώσεις πυκνωτής μεγαλύτερο σημερινό δεύτερο στάδιο, λιγότερο τη διευθέτηση του χρόνου.καλή φάση θα μπορούσε να έχεις περιθώριο από το ανώτατο όριο αποζημίωσης και nulling αντίσταση.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back