O
oliglaser
Guest
Γεια σε όλους, Είμαι σχεδιασμό ενός PIC32 βάση USB παλμογράφο. Χρειάζομαι μια διπλή τροφοδοσία των τελεστικών καθώς απλοποιεί αντίσταση εισόδου και το επίπεδο μετατόπιση. Έχω επιλέξει μια άναρχη +5 V στο + /-5V DC σε DC μετατροπέα (πρέπει να απομονώνεται, ώστε αυτό περιορίζει τις επιλογές μου εδώ) και στη συνέχεια ήμουν, είτε πρόκειται να χρησιμοποιήσετε + /-3V LDOs μπροστά από αυτό να παράσχει την προσφορά για την τελεστικών, ή απλά να φιλτράρετε το + /-5V αντ 'αυτού. Τα προβλήματα που έχω με το + /-3V ιδέα βρίσκουν την κατάλληλη θύρα Hi-Speed, FET με βάση ολοκληρωμένο που λειτουργεί με την προμήθεια. Έχω βρεί ένα ή δύο δυνατότητες, αλλά δεν είναι ιδανική, ένα είναι σωστό στο κάτω μέρος του εύρους της προσφοράς (5-24V) και δεν έχουν τις σιδηροδρομικές στις σιδηροδρομικές εισροές), και το άλλο θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί έξω από συνιστώμενο εύρος της προσφοράς. Το πρόβλημα που έχω με το + /-5V ιδέα είναι ότι είμαι ανησυχούν για την κυμάτωση της προσφοράς, και whther θα επηρεάσει το ADC και τελεστικών τόσο πολύ. Η ADC είναι μόνο 8-bit, έτσι σκέφτομαι ότι είμαι πάρα πολύ ανησυχητικό εδώ, αλλά δεν είμαι ειδικός σε αυτά τα θέματα θα ήθελα να ακούσω τις γνώμες. Επίσης, ποια τεχνική φιλτραρίσματος θα ήταν καλύτερο; Έτσι, τα ερωτήματα είναι: 1. Ποια επιλογή πιστεύετε ότι είναι καλύτερο; 2. Πώς θα την εφαρμόσει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων ..