OPAMP προμήθεια και επιλογή - βοήθεια που χρειάζονται

O

oliglaser

Guest
Γεια σε όλους, Είμαι σχεδιασμό ενός PIC32 βάση USB παλμογράφο. Χρειάζομαι μια διπλή τροφοδοσία των τελεστικών καθώς απλοποιεί αντίσταση εισόδου και το επίπεδο μετατόπιση. Έχω επιλέξει μια άναρχη +5 V στο + /-5V DC σε DC μετατροπέα (πρέπει να απομονώνεται, ώστε αυτό περιορίζει τις επιλογές μου εδώ) και στη συνέχεια ήμουν, είτε πρόκειται να χρησιμοποιήσετε + /-3V LDOs μπροστά από αυτό να παράσχει την προσφορά για την τελεστικών, ή απλά να φιλτράρετε το + /-5V αντ 'αυτού. Τα προβλήματα που έχω με το + /-3V ιδέα βρίσκουν την κατάλληλη θύρα Hi-Speed, FET με βάση ολοκληρωμένο που λειτουργεί με την προμήθεια. Έχω βρεί ένα ή δύο δυνατότητες, αλλά δεν είναι ιδανική, ένα είναι σωστό στο κάτω μέρος του εύρους της προσφοράς (5-24V) και δεν έχουν τις σιδηροδρομικές στις σιδηροδρομικές εισροές), και το άλλο θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί έξω από συνιστώμενο εύρος της προσφοράς. Το πρόβλημα που έχω με το + /-5V ιδέα είναι ότι είμαι ανησυχούν για την κυμάτωση της προσφοράς, και whther θα επηρεάσει το ADC και τελεστικών τόσο πολύ. Η ADC είναι μόνο 8-bit, έτσι σκέφτομαι ότι είμαι πάρα πολύ ανησυχητικό εδώ, αλλά δεν είμαι ειδικός σε αυτά τα θέματα θα ήθελα να ακούσω τις γνώμες. Επίσης, ποια τεχνική φιλτραρίσματος θα ήταν καλύτερο; Έτσι, τα ερωτήματα είναι: 1. Ποια επιλογή πιστεύετε ότι είναι καλύτερο; 2. Πώς θα την εφαρμόσει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων ..

ti και γραμμική τεχνολογία, (ενδεχομένως και αναλογική) μπορεί να έχουν lowvoltage σιδηροδρομικών τελεστικών σιδηροδρομικών. srizbf 11thmay2010

Κυμάτιο είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας στο έργο σας. DC-DC μετατροπείς συνήθως δημιουργούν σημαντικές παράπλευρες (πολλές milivolts, μερικές φορές ακόμη περισσότερο) έτσι, ολόκληρο το κύκλωμα σας πρέπει να έχει μια πολύ σταθερή παροχή ηλεκτρικού ρεύματος. IMHO, αν θα σας να χρησιμοποιήσετε DC-DC που θα πρέπει τελεστικών σας δύναμη και PIC32 μέσω του LDO με καλή εισόδου και εξόδου φιλτραρίσματος, για τη μείωση των κυματισμός DC-DC. Υπάρχει πιθανότητα να έχουν ακόμα κυμάτωση λόγω της ΕΜΙ. Σχετικά με την επιλογή τελεστικών, θα πρέπει να ελέγξετε www.analog.com . Έχουν μια πολύ μεγάλη ποικιλία των τελεστικών, θα βρείτε αυτό που χρειάζεστε εκεί.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Έχω ήδη εξετάσει τις αναφερόμενες περιοχές, και μέχρι τώρα δεν έχουν βρει τίποτα (αν και μπορεί να λείπουν πράγματα) Η DC σε DC είναι ανεξέλεγκτη, η κυμάτωση είναι περίπου 50mV, έτσι σκεφτόμουν LDOs με φίλτρο καπάκια και πνιγούν. Το πρόβλημα είναι που χρειάζομαι την τάση περιθώρια για τις LDOs και τότε θα τρέξει σε προβλήματα εξεύρεση κατάλληλων ολοκληρωμένο που θα τρέξει από το + /-3V εφοδιασμού. Αν μπορώ να χρησιμοποιήσω μόνο ένα τσοκ και καλύμματα για το + /-5V προσφοράς, δεν θα είναι τόσο καθαρό, αλλά μπορώ να βρω το κατάλληλο ολοκληρωμένο. Μπορεί να έχω να το κάνετε αυτό, αν δεν μπορώ να βρω τίποτα, αν και δεν θα αισθανθούν πολύ άνετα γι 'αυτό. Θα φέρουν στην αναζήτηση, αλλά αν κάποιος έχει γνώση της υψηλής ταχύτητας, χαμηλής τάσης, υψηλή αντίσταση εισόδου (> 30Megaohm) σιδηροδρομικών ολοκληρωμένο σιδηροδρομικό Θα με ενδιέφερε πάρα πολύ.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back