Offset

M

MSRA

Guest
Είμαι πάντα συγχέεται με caled όρο "ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ Τάσης» ..
Τι σημαίνει Relly ...

hi, MSRA
Νομίζω
"OFFSET τάση είναι η τάση που δεν θέλετε να εμφανίζονται στην signal.Cause σας εμφάνισή του δεν κάνει σήμα δεξιά σας όπως εσείς εμπειρογνώμονα. Ωστόσο, το σχήμα του δεν change.OFSET σου τάση είναι συνήθως DC τάση. EX: εάν χρειάζεστε Sin σήμα, αλλά το μήνυμα που λαμβάνετε είναι u 1 4 * sinwt Ως εκ τούτου, 1 VDC είναι η valtage OFSET. ή αν χρειάζεστε 5 VDC που καθορίζονται από την IC OPAMP σας, αλλά το επίπεδο τάσης που λαμβάνετε μόνο 4.5volt, δεδομένου ότι έχουν OPAMP 0,5 OFFSET voltage.hope χρήσιμο να u

MSRA,
Για Op Amps και πολλές άλλες ηλεκτρονικές συσκευές, είναι η τάση εισόδου που πρέπει να εφαρμοστούν, ώστε να ισχύει την έξοδο στο 0.Στο πλαίσιο αυτό, η σωστή όρος θα ήταν "input αντιστάθμιση τάσης».Στην ιδανική περίπτωση η είσοδος αντιστάθμιση τάσης είναι μηδέν.
Χαιρετισμοί,
Kral

Νομίζω ότι το dc σήμα που βρίσκεται επάνω στο ac σήμα .....αυτό είναι μόνο ό, τι είναι αντισταθμίζουν όσο γνωρίζω .....

αντισταθμιστεί είναι η διαφορά μεταξύ του σήματος που χρησιμοποιούμε και μήνυμα ότι το σύστημα βλέπει ....για παράδειγμα, σας δίνουν 10V εισόδου σε έναν ενισχυτή, αλλά το σύστημα θα δείτε κάτι λιγότερο ή περισσότερο, αν υπάρχουν αποθηκευμένα τέλη ή παράγοντας someother πω το σύστημα βλέπει 9.9V ως εισροή στη συνέχεια .1 V είναι η αντιστάθμιση ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back