NTSC / PAL / SECAM αποκωδικοποιητή βίντεο πηγαίου κώδικα

T

tigger

Guest
Υπάρχει κάποιος που να έχει οποιοδήποτε είδος του πηγαίου κώδικα αποκωδικοποιητή βίντεο σε Verilog / VHDL; www.opencores.org έχει ένα κωδικοποιητή βίντεο, αλλά δεν υπάρχει αποκωδικοποιητής. Θέλω απλά να πειραματιστείτε διαφορετικές τεχνικές φιλτραρίσματος χτένα. Εάν δεν υπάρχει πηγή αποκωδικοποιητή είναι διαθέσιμο, θα το εκτιμούσα αν κάποιος μπορεί να μου παρέχει πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή του Υ / Γ φίλτρο (δηλαδή πόσες βρύσες είναι αρκετά καλές και ποιες είναι οι συντελεστές). Πολλά βιβλία περιγράφουν τη θεωρία, αλλά δεν αναφέρουν κανένα εμπειρικά δεδομένα.

Tigger, Θα μπορούσατε να μου το σημείο στο opencores σελίδα βίντεο κωδικοποιητή; Ξέρω ότι ήταν εκεί πριν από ένα μήνα, όμως, δεν μπορώ να βρω πια. (Φυσικά έχω κατεβάσει τα πάντα, απλά περίεργος όπου κινείται) αποκωδικοποιητή βίντεο είναι πολύ πιο δύσκολο να εφαρμοστεί από έναν κωδικοποιητή για δύο λόγους: Y / C διαχωρισμός, δηλαδή, εγκοπή + χτένα φιλτράρισμα? Και συγχρονισμού / ρολόι γενιάς (παραδοσιακή μέθοδος , νέα τεχνική χρησιμοποιεί μόνο 27MHz και κάνει παρεμβολή αντί του PLL, αλλά τότε θα πρέπει να αναλάβει τη φροντίδα των παραμέτρων interp) Ι dont πιστεύω ότι θα υπάρξει κάποια δωρεάν αποκωδικοποιητή IP εκεί έξω, επειδή πολλοί άνθρωποι δεν το κάνουν αυτό, εκτός από μερικά ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης γίγαντες . PM μου αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για εσωτερικά του αποκωδικοποιητή. casual3

casual3_2002, θυμάμαι βλέποντας αυτή τη θέση. http://www.opencores.com/forums/video/2003/10/00000 Υπήρχε κάμποσα άλλα δυσάρεστα απαντά ότι Θυμάμαι που έβλεπα από τους ανθρώπους που ελπίζουν να χρησιμοποιήσουν αυτό για τα προϊόντα. Φάνηκε να υπάρχει ένα κομμάτι ενός αγώνα pissing και η εικασία μου είναι ότι ο πυρήνας ανακλήθηκε. Αν το έχετε, να αισθάνονται τυχεροί. robotman

[Quote = robotman] Θυμάμαι που έβλεπα αυτή τη θέση. http://www.opencores.com/forums/video/2003/10/00000 [/quote] robotman, Thanks a lot! Δεν ξέρω αν η θέση είναι αλήθεια ή όχι, αν ναι, θα πρέπει να περνούν περισσότερο χρόνο στην επαλήθευση κωδικό μου, γιατί έκανε χρήση του πολλαπλασιαστή ενότητα (ένα από τα 4 bugged modules) τα οποία δεν έχω το χρόνο να δοκιμάσει ακόμα. Ευχαριστώ και πάλι για αυτό το πολύτιμο κομμάτι του πληροφορίες. Αυτό αξίζει τουλάχιστον αρκετές εκατοντάδες δολάρια :) casual3

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Και οι δύο κωδικοποιητές πράγματι ανακληθεί από opencores.org. Ξέρω ένα δωρεάν IP είναι δύσκολο να βρεθεί, αλλά Υπάρχει κάποιος που έχει ένα demo κώδικα σε C ή Matlab έτσι ώστε να μπορώ τουλάχιστον να πάρει το φίλτρο paramters; Έχω γράψει ένα αποκωδικοποιητή Matlab χρησιμοποιώντας filtfilt () λειτουργία, αλλά η εφαρμογή του υλικού είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία. Απλά θέλω να ξέρω τα φίλτρα γίνονται σε hardware.

ο οποίος έχει NTSC / PAL IP αποκωδικοποιητή βίντεο; Εάν έχετε αυτό το IP, θα μπορούσατε να το ανταλλάξει με IPs μου;

"... Ανταλλαγή ..." ? γιατί δεν είναι η πρώτη προσφέρουμε ό, τι έχετε;

Γεια χαρά σε όλους, Θέλω να καταλάβω τον αποκωδικοποιητή βίντεο. Θα σας παρακαλώ recommand μερικά βιβλία μου; Έχω το βιβλίο "VIDEO Απομυθοποίηση", αλλά έχω την αίσθηση ότι δεν είναι κατάλληλο για την πιο φρέσκια. Σας ευχαριστούμε!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back