Network Analyzer Ερώτηση

W

winglj

Guest
Γεια σου, όλοι.Τώρα είμαι με HP 8753 Network Analyzer να κάνετε 1-λιμάνι μέτρηση παράμετρος S.Αν θέλω να αποθηκεύσετε τα δεδομένα σε μια δισκέτα, το είδος του αρχείου κάνει το αποθηκεύσετε;Περιλαμβάνει το πραγματικό μέρος και η εικόνα του προβληματισμού συντελεστή;Φαίνεται ότι δεν είναι σωστό ....η σχέση της με το ηλεκτρικό καθυστερήσεις;;;Υπάρχουν οποιαδήποτε αναφορά ή εγχειρίδιο που σχετίζονται με αυτό, επειδή δεν έχω το εγχειρίδιο του .... NA

Νομίζω ότι βρέθηκε σώζει-παράμετρος δεδομένα σε μορφή CITI.

Προφανώς HP έχουν ένα βοηθητικό πρόγραμμα για να το μετατρέψετε σε Touchstone (. S2p) μορφή.

Βρήκα ένα perl script το οποίο σχεδιάστηκε για να λειτουργεί με δεδομένα από HP8753D σε:
http://tools.rfdude.com/s2putils.zip

Εις υγεία.

winglj έγραψε:

Γεια σου, όλοι.
Τώρα είμαι με HP 8753 Network Analyzer να κάνετε 1-λιμάνι μέτρηση παράμετρος S.
Αν θέλω να αποθηκεύσετε τα δεδομένα σε μια δισκέτα, το είδος του αρχείου κάνει το αποθηκεύσετε;
Περιλαμβάνει το πραγματικό μέρος και η εικόνα του προβληματισμού συντελεστή;
Φαίνεται ότι δεν είναι σωστό ....
η σχέση της με το ηλεκτρικό καθυστερήσεις;;;
Υπάρχουν οποιαδήποτε αναφορά ή εγχειρίδιο που σχετίζονται με αυτό, επειδή δεν έχω το εγχειρίδιο του .... NA

Γεια σας, ευχαριστώ για την απάντηση, πρώτα ...
Στην πραγματικότητα, έχω προσπαθήσει να αποθηκεύσετε τα δεδομένα χρησιμοποιώντας αποθήκευση / ανάκληση (σκληρό) -> Αποθήκευση μέλος (soft)
και τις άλλες δυνατότητες ρύθμισης είναι: select disk-> ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ DISK
Και τα δεδομένα μορφή αρχείου είναι DATAXX.D1.

Και το περιεχόμενο είναι:
CITIFILE A.01.00
# ΝΑ ΕΚΔΟΣΗ HP8753E.07.74: 30 Οκτωβρίου, 2002
ΟΝΟΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
VAR FREQ MAG 801
ΣΤΟΙΧΕΙΑ S [2,2] RI
SEG_LIST_BEGIN
SEG 700000000 2200000000 801
SEG_LIST_END
BEGIN
-2.26928E-1, 2.05749E-1
...
ΤΕΛΟΣ

Αλλά φαίνεται ότι δεν είναι η πραγματική εικόνα και τμήμα του S22 που χρησιμοποιώ ....

Γεια σου,

Μπορείτε να πάρετε μόνο λυδία λίθος μορφή αρχείου, αν έχετε μια πλήρη διακρίβωση 2 λιμάνι γίνει.δηλαδή πλήρη θητεία.Αν θυμάμαι καλά, η αλλαγή των δεδομένων σε μορφή ASCII με δεδομένα σχετικά με συστοιχία στη συνέχεια, αποθηκεύστε κατάσταση και θα πάρετε *. SNP αρχεία.

Element7k

Element7k έγραψε:

Γεια σου,Μπορείτε να πάρετε μόνο λυδία λίθος μορφή αρχείου, αν έχετε μια πλήρη διακρίβωση 2 λιμάνι γίνει.
δηλαδή πλήρη θητεία.
Αν θυμάμαι καλά, η αλλαγή των δεδομένων σε μορφή ASCII με δεδομένα σχετικά με συστοιχία στη συνέχεια, αποθηκεύστε κατάσταση και θα πάρετε *. SNP αρχεία.Element7k

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back