S
sgrudu
Guest
Χθες @ ltera annouced έκδοση 3.0 του n1os μαλακό πυρήνα επεξεργαστή.Επίσης x1linx m1croblaze stuff
είναι σε μεγάλη ανάπτυξη.Φαίνεται ότι θα δούμε στο μέλλον πολλές αιτήσεις εργασίας με
αυτά τα μαλακά μεταποιητές.
Έχω παραγγείλει ένα ins1ght xil1nx PROTO σκάφους και μόλις μπορώ θα προσπαθήσει να δώσει μια m1croblaze,
αλλά προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ το γεγονός ότι δίνει την ltera @ GNUpro πηγές για n1os
δωρεάν, χωρίς προβλήματα.Αντί x1linx πωλεί μόνο το edk με ένα υποσύνολο των GNUpro
προ-μόνο για τα παράθυρα ...bleah.
Θα ήθελα να μάθω γνώμες εδώ από άτομα που έχουν δοκιμάσει ένα από τα δύο αυτά επεξεργαστή
πυρήνες και είχε εμπειρία με αυτό.
Υπάρχουν πολλοί παράγοντες για να ληφθούν υπόψη:
- Επιδόσεων επεξεργαστή
- FPGA
της υποστήριξής τους και το κόστος για FPGAs ..(για παράδειγμα m1croblaze μπορούν να κινούνται με
v1rtex-II pro αλλά μπορεί να τρέχει σε sp (at)-II rtan πολύ ..)
- Κόστος: πυρήνα / additionals ip πυρήνες / dev συμβούλια
-
Την εύκολη χρήση του και τη δύναμη της ανάπτυξης λογισμικού
κ.λπ..
Χαιρετά
sgrudu
είναι σε μεγάλη ανάπτυξη.Φαίνεται ότι θα δούμε στο μέλλον πολλές αιτήσεις εργασίας με
αυτά τα μαλακά μεταποιητές.
Έχω παραγγείλει ένα ins1ght xil1nx PROTO σκάφους και μόλις μπορώ θα προσπαθήσει να δώσει μια m1croblaze,
αλλά προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ το γεγονός ότι δίνει την ltera @ GNUpro πηγές για n1os
δωρεάν, χωρίς προβλήματα.Αντί x1linx πωλεί μόνο το edk με ένα υποσύνολο των GNUpro
προ-μόνο για τα παράθυρα ...bleah.
Θα ήθελα να μάθω γνώμες εδώ από άτομα που έχουν δοκιμάσει ένα από τα δύο αυτά επεξεργαστή
πυρήνες και είχε εμπειρία με αυτό.
Υπάρχουν πολλοί παράγοντες για να ληφθούν υπόψη:
- Επιδόσεων επεξεργαστή
- FPGA
της υποστήριξής τους και το κόστος για FPGAs ..(για παράδειγμα m1croblaze μπορούν να κινούνται με
v1rtex-II pro αλλά μπορεί να τρέχει σε sp (at)-II rtan πολύ ..)
- Κόστος: πυρήνα / additionals ip πυρήνες / dev συμβούλια
-
Την εύκολη χρήση του και τη δύναμη της ανάπτυξης λογισμικού
κ.λπ..
Χαιρετά
sgrudu