My PC Στάση εργασίας, Please Help!

H

hrhgroup

Guest
Αγαπητοί φίλοι
Θα συναντήσετε μια περίεργη περίπτωση για τον υπολογιστή μου, για να ξεκινήσει ο υπολογιστής μου "κολλάει" επανειλημμένως και στη συνέχεια όταν θα ήθελα να ισχύει shutdown
αυτό, θα didn't απενεργοποιήσετε μέχρι να απενεργοποιήσει την τροφοδοσία του pc μου, στη συνέχεια, όταν θα ανοίγουν με τον υπολογιστή μου, ο επόπτης ενεργοποιημένη
αλλά δεν υπήρχε τίποτα για αυτό, ακόμη και τα βιογραφικά η σελίδα δεν εμφανίζεται και θα παραμείνει σε αυτή την κατάσταση και τίποτα δεν συμβεί, πρώτη μου
Νόμιζα ότι πιθανότατα ένα από το υλικό μου (RAM, VGA ,...) είχε πρόβλημα όμως άλλαξε τους, αλλά didtnt εργασίας.
Σήμερα, μία από τον φίλο μου μου είπε ότι το pc έχεις το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. (Σκληρό μου είναι, επίσης, πρόστιμο, θα συνδεθεί με ένα άλλο pc andit ήταν ok)
Τώρα θέλω να μάθω είναι ένας ιός;
Πώς μπορώ να καθοριστεί αυτό;
Ευχαριστώ

Δεν είναι πιθανό να είναι ένας ιός που προκαλεί το πρόβλημα.Ο ιός είναι λογισμικό, και πρέπει να χρησιμοποιήσει η CPU για να εκτελεστεί.Από ό, τι σας περιγράψω, δεν
είστε καν να το bios την εκκίνηση των ελέγχων που εκτελούνται από τη μητρική πλακέτα του firmware.

Θα μπορούσατε να είχατε ένα ελαττωματικό μητρική πλακέτα, μια κακή τροφοδοσία, η CPU εμφυσημένα τσιπ, ένα ελαττωματικό ή σκουπίζονται bios chip, κλπ.

Θα ήθελα να ξεκινήσω με το τροφοδοτικό.Είτε υποκαταστήσει ένα νέο τροφοδοτικό ή μέτρο το τροφοδοτικό τάσης σου.Από εκεί, η αντιμετώπιση προβλημάτων γίνεται πιο δύσκολη αν δεν έχετε έναν εφεδρικό CPU να υποκαταστήσει, και την ορθή εξοπλισμό δοκιμών για να ελέγξουν τη μητρική πλακέτα.

θα μπορούσε να είναι ένα είδος ιού του BIOS;
Να σας σκληρούς δίσκους σάρωση μια καλή μηχανή με κάποια λογισμικό κατά των ιών εγκατασταθεί και να δούμε αν υπάρχουν κάποια παλαιού τύπου BIOS ιό ακόμη για σκληρούς δίσκους σας.Το πιο πιθανό αυτές ιός ξεκίνησε την Παρασκευή και Wendesdays.

funnynypd έγραψε:

θα μπορούσε να είναι ένα είδος ιού του BIOS;

Να σας σκληρούς δίσκους σάρωση μια καλή μηχανή με κάποια λογισμικό κατά των ιών εγκατασταθεί και να δούμε αν υπάρχουν κάποια παλαιού τύπου BIOS ιό ακόμη για σκληρούς δίσκους σας.
Το πιο πιθανό αυτές ιός ξεκίνησε την Παρασκευή και Wendesdays.

House_Cat έγραψε:

Δεν είναι πιθανό να είναι ένας ιός που προκαλεί το πρόβλημα.
Ο ιός είναι λογισμικό, και πρέπει να χρησιμοποιήσει η CPU για να εκτελεστεί.
Από ό, τι σας περιγράψω, δεν είστε καν να το bios την εκκίνηση των ελέγχων που εκτελούνται από τη μητρική πλακέτα του firmware.Θα μπορούσατε να είχατε ένα ελαττωματικό μητρική πλακέτα, μια κακή τροφοδοσία, η CPU εμφυσημένα τσιπ, ένα ελαττωματικό ή σκουπίζονται bios chip, κλπ.Θα ήθελα να ξεκινήσω με το τροφοδοτικό.
Είτε υποκαταστήσει ένα νέο τροφοδοτικό ή μέτρο το τροφοδοτικό τάσης σου.
Από εκεί, η αντιμετώπιση προβλημάτων γίνεται πιο δύσκολη αν δεν έχετε έναν εφεδρικό CPU να υποκαταστήσει, και την ορθή εξοπλισμό δοκιμών για να ελέγξουν τη μητρική πλακέτα.

αιτία αυτού του προβλήματος κυρίως από το υλικό. Κάθε ξέρει.Αν ur PC hardware δεν ασφαλή elecricity σοκ από τότε και όπως αντιμετωπίζουν αυτά τα προβλήματα.U μπορεί να χρησιμοποιήσει unintrupted πηγή ισχύος (UPS) για την ασφάλεια ur ζημιές κυρίως από shocks.This PSU και mb

Γεια σου
Η πρώτη φορά που αντιμετωπίζουν πρόβλημα rhis να αφαιρέσω το αντίγραφο ασφαλείας battry και το βάλετε στη θέση του, τότε όταν θα ανοίγουν με το bios η σελίδα εμφανίζεται αλλά μετά από επανεκκίνηση μου δεν υπήρχε τίποτα.
Έτσι νομίζεις ότι αυτό είναι λόγω των Power Supply;

προσπαθήστε να στραφούν στον υπολογιστή σας χωρίς αυτόν.αν το PC σας λέει "δεν συσκευής εκκίνησης", το PSU είναι ελαττωματικό.

Γεια σου
Να κάνω αυτό, αλλά δεν υπήρχε τίποτα, όπως και πριν.

Δεν μπιπ.
Θα ήθελα να τονίσω ότι πριν από αυτό συνέβη όταν δούλευα 2 ή 3 φορές παράθυρα απαγχονίστηκαν και την τελευταία στιγμή όταν θα ξαναρχίσει που συνέβη.

παρακαλούμε να ελέγξετε τυχόν ανώτατο όριο διαρροής για τη μητρική πλακέτα και αντικαταστήστε την μπαταρία, αν είναι δυνατόν.

είναι το δικό σας επεξεργαστή ανεμιστήρα που διακινούνται;δύναμη υπό την ηγεσία;

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back