multipath ξεθώριασμα

B

barithegreat

Guest
γεια
Θέλω να προσθέσω multipath ξεθώριασμα (συχνότητα επιλεκτική) στο σήμα μου.κάθε φορέα που μπορεί να με βοηθήσει για να γίνει αυτό χρησιμοποιώντας βρύση.
Μπάρι

Μπορείτε να δημιουργήσετε Rayleigh κανάλι δημιουργώντας τις βρύσες των καναλιών ως x i * y, όπου x και y είναι Gaussian με μέσο μηδέν και διακύμανση που θα επιλέξετε.

Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά μπορώ να καταλάβω.u μπορεί να μου δώσει το παράδειγμα.βρύσες σημαίνει μονοπάτια.
Θέλω να αφήνει Δημιουργία 4 διαδρομές και δύναμη επίσης.
βρύσες = 4
καθυστερήσεις [0 10 20 30]?
ΠΠ = [1 0,1 0,2 0,5]?
σήμα = rand (1100)?
τώρα πώς θ προστιθέμενη fadding.
Χάρη και να προσέχεις.

Εάν έχετε δημιουργήσει πλάτη για διαδρομές (ή τις βρύσες) άμεσα - δεν θα λάβετε σωστή διανομή.

Ας πούμε ότι έχετε πραγματικά ανάγκη 4-βρύση Rayleigh κανάλι με διακύμανση 0.01 - να μπορεί να δημιουργηθεί με:

για m = 1:4
h (m) = SQRT (0,01 / 2) * randn i * SQRT (0,01 / 2) * randn?
τέλος?

Και αυτό είναι.Μπορείτε να βρείτε τον τρόπο για την Wikipedia τυχαία μεταβλητή με Rayleigh κατανομή μπορεί να δημιουργηθεί από δύο μεταβλητές με κανονική κατανομή στο Quadrature - που είναι ακριβώς η προσέγγισή μας στο συγκεκριμένο κώδικα.

γεια
και ο λόγος για τον οποίο λαμβάνουν διακύμανσης 0,01 και το πώς θα περάσει μήνυμα μέσω αυτού του διαύλου, είναι μόνο πολλαπλασιασμό ή κάτι άλλο.
Παρακαλώ να μου δώσετε κάποιες λεπτομέρειες.
Χάρη και να φροντίσει
Μπάρι

Γεια σου,

Πήρα var.0,01 μόνο για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε τιμή που μπορείτε να βρείτε τα κατάλληλα για την προσομοίωση.Για να περάσει σήμα μέσα από αυτό το κανάλι μόνο χρήση συνέλιξη των σημάτων που μεταδίδονται και κανάλι ώθηση απάντηση που δημιουργήθηκαν πιο πάνω.Εάν χρησιμοποιείτε MATLAB, όλα όσα χρειάζεται είναι η λειτουργία "φίλτρο":

εξόδου του φίλτρου = (h, 1, είσοδος)

Με τις καλύτερες ευχές

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την εντολή Matlab raychan για το σκοπό αυτό.Απλά γράψετε αυτή την εντολή στο πρόγραμμα περιήγησης Βοήθεια για Matlab και θα
ξέρετε τι να κάνετε μετά

Communications_Engineer έγραψε:

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την εντολή Matlab raychan για το σκοπό αυτό.
Απλά γράψετε αυτή την εντολή στο πρόγραμμα περιήγησης Βοήθεια για Matlab και θα ξέρετε τι να κάνετε μετά

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back