Multi έγγραφο NEdit

M

mami_hacky

Guest
Γεια σου,
Απ 'όσο γνωρίζω, NEdit είναι ένα από τα καλύτερα και πιο διάσημα συντάκτες,
που χρησιμοποιούνται στο Linux για editting διάφορα είδη πηγαίου κώδικα ..Ωστόσο πιστεύω ότι είναι
η πιο σημαντική αδυναμία, είναι ότι δεν παρέχουν μια Multi Document Interface.Πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε, Mutiple κώδικες, ταυτόχρονα με μία εμφάνιση της NEdit και πρέπει να εκτελούνται ως Nedits καθώς ο αριθμός των κωδικών σας χρειάζεται πηγή.
Κάθε λύση για αυτό;

ποτέ δεν προσπάθησα πριν, μόλις πέτυχα από google αναζήτηση:

βλέπε tip 2: καρτέλες buffers εμπλάστρου
/ http://nedit.gmxhome.de/tips.html

Χρησιμοποιώ Nedit όλη την ώρα.Ποτέ δεν είχε αυτό το πρόβλημα.Μπορώ πάντα να χρησιμοποιούν είτε Αρχείο -> Άνοιγμα ή Νέα να επεξεργαστείτε πολλά αρχεία.Nedit Ένα νέο παράθυρο θα εμφανιστεί.Χρησιμοποιώ nedit στο Solaris.

Χρησιμοποιώ Nedit όλη την ώρα.Ποτέ δεν είχε αυτό το πρόβλημα.Μπορώ πάντα να χρησιμοποιούν είτε Αρχείο -> Άνοιγμα ή Νέα να επεξεργαστείτε πολλά αρχεία.Nedit Ένα νέο παράθυρο θα εμφανιστεί.Χρησιμοποιώ nedit στο Solaris.

ΟΚ!Θέλω να πω ότι θα ήθελα μόνο και μόνο μία NEdit παράθυρο,
το οποίο μπορεί να αποδείξει μου,
πληθώρα εγγράφων.Δεν θέλω να έχουν ως NEdit πολλά παράθυρα που μου ανοιχτό έγγραφο.Όπως ακριβώς το τι κάνει η Κέιτ στο Linux.ή όπως Textpad σε παράθυρα.
Πιστεύω ότι, αυτή είναι η μόνη αδυναμία της NEDit.Είναι scripting γλώσσα είναι πραγματικά μεγάλη.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back