MPU με βάση τα έργα-κανέναν;

T

the_risk_master

Guest
Γεια σου, Im σήμερα σκέψης ενός μικροεπεξεργαστή με βάση τα έργα, αν κάποιος από σας έχει προτάσεις ή βίαιες αντιδράσεις παρακαλώ δημοσιεύστε εδώ (Im σκέψης του 8086, 8085 ή Z80 να χρησιμοποιήσει στο έργο μου) Ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων: D

u να δοκιμάσετε ένα I2C με βάση το σύστημα επικοινωνίας που χρησιμοποιούν πολλαπλά επικοινωνίας πλοίαρχος ..

στο εξάμηνο μου 2 έκανα 10 μικρά έργα, όπως ένα έργο μου και περιλαμβάνονται όλα σε ένα Όλες βάση τη χρήση 8085 Dyna κιτ στην Ινδία 1> μετρητής ταχύτητας 2> διαρρηκτών συναγερμού 3> μετρητής Άνθρωποι 4> Αυτόματη ανεμιστήρα 5> ανορθωτής Half 6 > πλήρες κύμα ανορθωτής 7> μορφή κυμάτων cliping 8> τρίγωνο και γεννήτρια πριονωτό 9> πλατεία γεννήτρια κύματος 10> μετρητής συχνοτήτων. και πολλές ιδέες μπορεί να θεωρηθεί off [size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 1 λεπτό: [/color] [/size] Θα προσπαθήσω να στείλετε u τον κωδικό αν θεωρώ ότι είναι παλιό υπολογιστή μου hardisk

Γεια σου, Πρώτα απ 'όλα σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις, Sir Nikhilele μπορεί να σας στείλει μερικά από το έργο σας, όπως το μέτρο συχνότητας (ελπίζω youll βρείτε παλιά σκληρό δίσκο σας) και Sir Γιουσαφζάι, ποια είναι η αρχή πολλών επικοινωνιών κύριος;

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back