MOSFET / BJT Διαρροή ρεύματος

S

siegmar

Guest
Γεια σας ανθρώπους που έχω ένα μικρό πρόβλημα και ίσως κάποιος έχει μια καλύτερη λύση. Σε 15 πυκνωτή nF χρεώνεται σε 450 V. Ο πυκνωτής θα πρέπει να αποφορτιστεί πάνω από μια αντίσταση 4,7 MOhm σε 100 παλμούς μs. Δυστυχώς, η διαρροή σε διαρροή Πηγή ρεύμα της διόδου σώμα των MOSFET είναι πολύ υψηλό! Είναι ένα υψηλής τάσης τρανζίστορ BJT μια καλύτερη λύση ή έχω simular προβλήματα με Ρεύμα διαρροής; Μπορώ να βρεθεί τίποτα γι 'αυτό το ρεύμα διαρροής στο φύλλο δεδομένων. Ίσως η High Voltage τρανζίστορ FMMT 459 είναι το σωστό μέρος; Το VCE (SAT) είναι μόνο 70mV, αλλά τίποτα δεν είναι γραμμένο για το ρεύμα διαρροής ή είμαι στα τυφλά. Έχω να παραγγείλετε κάποια δείγματα για δοκιμή. Αλλά ίσως κάνω λάθος και μια καλύτερη λύση είναι εφικτή. IGBT χωρίς μια δίοδο του σώματος; Μια άλλη λύση είναι ίσως ένα HV ρελέ. Αλλά βρήκα μόνο ρελέ με χρόνο 1 διακόπτης ms. Είναι ταχύτερες ρελέ στην αγορά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων και έχουν μια ωραία μέρα! Με το καλύτερο από όλα Siegmar αφορά

Εννοείτε, ότι θέλετε να αλλάξετε, για την απαλλαγή μέσω των 4.7Mohm αντίσταση για 100 μs χρονικά διαστήματα; Αυτό μπορεί να είναι περίπλοκη λόγω των τρανζίστορ διακόπτη χωρητικότητα εξόδου, μπορεί να είναι πιο εύκολο να λειτουργήσει το τρανζίστορ ως πηγή ρεύματος. Βλέπω ένα αποκοπής-τρέχουσες προδιαγραφές που FMMT459 φύλλου δεδομένων, ωστόσο. Υπάρχουν επίσης μικρές MOSFET σήματος που έχουν εξίσου χαμηλά αποκοπής-ρεύματα, π.χ. BSS127. Δεν έδωσε μια προδιαγραφή, οπότε δεν ξέρω αν ταιριάζει. Μηχανική ρελέ έχουν μεταγωγής γενικά φορές σε μια σειρά ms μεγέθους, και έχουν ως επί το πλείστον αναπήδηση επαφή επιπλέον, εκτός από τον υδράργυρο βρέχεται επαφές. Τέλος, δεν είμαι γνωρίζει μικρού σήματος IGBT, που αναμένεται να έχουν χαμηλά ρεύματα διαρροής.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back