Mosfet μεταβλητή παροχή ηλεκτρικού ρεύματος

W

wizpic

Guest
Hi όλα έχω τα πλήρη στοιχεία μιας μεταβλητής Mosfet τροφοδοτικό πάγκο σκέφτηκα ότι μπορεί να ενδιαφέρουν κάποιον. Είναι μια σάρωση του άρθρου, το 1994 spec 0-30V 0-2.5A τρέχον όριο έχω χτίστηκε και λειτουργεί χάρμα wizpic

hi Wiz και ό, τι προσπαθούμε να κάνουμε αυτό το έργο με pic.and βρήκαμε έναν οδηγό MOSFET ir 2105. αλλά δεν είμαστε σίγουροι τι πρέπει να κάνετε οποιαδήποτε help.any σύστημα θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό us.thanx εκ των προτέρων

κάνετε μια αναζήτηση σε αυτό το site για ένα ψηφιακό PSU Elktor έκανε μία χρησιμοποιεί ένα pic θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε ώστε να σας βοηθήσει, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα op-amp ή θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε ένα ust pic για τον έλεγχο του PSU i μέχρι φορτωθεί wizpic

[Quote = wizpic] Γεια σας το μόνο που έχω τα πλήρη στοιχεία μιας μεταβλητής Mosfet τροφοδοτικό πάγκο σκέφτηκα ότι μπορεί να ενδιαφέρουν κάποιον. Είναι μια σάρωση του άρθρου, το 1994 spec 0-30V 0-2.5A τρέχον όριο έχω χτίστηκε και λειτουργεί συντριβή wizpic [/quote] Wizpic, ελπίζω να είναι ακόμα γύρω. Πού θα βρείτε τον μετασχηματιστή για αυτό το έργο; Έχω όλα τα μέρη εκτός από τον μετασχηματιστή και το "TIC V106D" και το "ZTX650". Ευχαριστίες

Νίκαια μετά ... Ο μετασχηματιστής έχει δύο δευτερόλεπτα. εκκαθάρισης και μπορεί να παραγγελθεί από την RS.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back