MOSFET κύκλωμα απαλλαγής πύλη

E

eem2am

Guest
Γεια σας, είμαι κάνοντας ένα LED οδηγού και αναρωτιέμαι αν ο οδηγός MOSFET μου θα μετατρέψουν το FET αρκετά γρήγορα; όπως βλέπετε παρακάτω, αν θέλετε ........ ξέρετε τι η αντίσταση MOSFET βλέπει κοιτάζοντας πίσω στη σκηνή οπαδός εκπομπός; ...... Έχω δίκιο να λέει ότι βλέπει 500 Ω / HFE. ... δηλαδή 500/100 = 5 Ω;
5f4xs1.jpg
ευχαριστώντας για οποιεσδήποτε σκέψεις

Το κύκλωμα έχει πιο σοβαρές ελλείψεις από αργή απενεργοποιήσετε. Πρώτα απ 'όλα, δεν γυρίζει το FET σε εντελώς. Ανάλογα με το όριο τάσης, κατά πάσα πιθανότητα μένει μόνιμα σβηστά. Η μέγιστη τάση πύλης από αυτό το κύκλωμα είναι περίπου 1,8 V, χωρίς διαρροή ρεύματος, μειώνεται κατά την πτώση τάσης αντίσταση αίσθηση. Θα πρέπει τουλάχιστον αμέριστη προσφορά 5 V της πύλης, αν είναι ένα λογικό επίπεδο FET με χαμηλό όριο τάσης. Ταχύτερη απενεργοποίηση μπορεί να επιτευχθεί από ένα push-pull οδηγό πύλη, μπορεί να είναι σκόπιμο για την υψηλή συχνότητα μεταγωγής.

Αυτά είναι διακριτές σωστή οδηγούς.
25po9s0.png
Ή χρησιμοποιήστε μια πύλη MOSFET κύκλωμα οδήγησης. * Επεξεργασία Έχετε δώδεκα βολτ διαθέσιμες θέσει το συλλέκτη της NPN (εικ. 23) στο σιδηροδρομικό δώδεκα βολτ. Όσο FET σας μπορεί να λάβει τα Vgs.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back