F
Faizan Jawaid
Guest
Το διάγραμμα έχει αποσπασθεί από FVM ... Μπορεί κανείς να εξηγήσει γιατί μια αντίσταση σειράς 22R χρησιμοποιείται και 10K παράλληλη αντίσταση χρησιμοποιείται η Πύλη Mosfet;
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Θα δευτερόλεπτα αυτή. Και εγώ πάντα αυτές οι αντιστάσεις μεταξύ του οδηγού και την πύλη MOSFET. Το R4 (σειρά πύλη αντίσταση, 22R) αποτρέπει τον ήχο και το σχετικό EMI, αλλά σε κάποιο βαθμό περιορίζει το σημερινό στην πύλη. Ως αποτέλεσμα, τα MOSFET ξοδεύει περισσότερο χρόνο σε μια μεταβατική περιοχή και διαχέει περισσότερη ενέργεια. Η μείωση του R4 θα μπορούσε να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα, αλλά και την αύξηση της ΕΝΙ. Αυτό είναι ένα trade-off. PS Faizan, είσαι σχεδιασμό ενός PWM ελεγχόμενη βαλβίδα;
Όχι, το σχεδιασμό im ένα τρέχον σύστημα κινητήρα stepper κινητήρα ... Αυτό το κύκλωμα δεν είναι δικό μου ... σχεδιάστηκε του από rvoinicsΘα δεύτερο αυτό. Και εγώ πάντα αυτές οι αντιστάσεις μεταξύ του οδηγού και την πύλη MOSFET. Το R4 (σειρά πύλη αντίσταση, 22R) αποτρέπει τον ήχο και το σχετικό EMI, αλλά σε κάποιο βαθμό περιορίζει το σημερινό στην πύλη. Ως αποτέλεσμα, τα MOSFET ξοδεύει περισσότερο χρόνο σε μια μεταβατική περιοχή και διαχέει περισσότερη ενέργεια. Η μείωση του R4 θα μπορούσε να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα, αλλά και την αύξηση της ΕΝΙ. Αυτό είναι ένα trade-off. PS Faizan, είσαι σχεδιασμό ενός PWM ελεγχόμενη βαλβίδα;