monopole προσομοίωσης σε 10GHz στην hfss v9.0

L

lanista129

Guest
Γεια σε όλους,
Προσπαθώ για την προσομοίωση LAMDA / 4 monopole σε 10GHz στο hfss (version 9.0). Χρησιμοποιώ ένα συγκεντρωμένων διέγερσης λιμάνι (μικρό ορθογώνιο) μεταξύ των monopole και το άπειρο plane.The έδαφος κύριο πρόβλημα είναι ότι το διάγραμμα ακτινοβολίας δεν είναι Παγκατευθυντική για 0 <φ <360 deg σε σταθερή theta.There είναι μείζονος και ελάσσονος lobes.I έχουν δοκιμάσει πολλές προσομοιώσεις και αύξησε σημαντικά τον αριθμό των tetrahedra για την προσομοίωση, αλλά δεν έχουν βρει κανένα difference.The monopole είναι πολύ λεπτή και έχω χρησιμοποιήσει δύο κυλίνδρους και Polyhedron για την προσομοίωση it.Can anynone να μου δώσετε κάποια συμβουλή;
Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων.

Τι είναι S11 της κεραίας;Είναι αντιστοιχεί στη συχνότητα που περιμένετε;

Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σας!.
Καλά τα monopole συμφωνημένα δεν ήταν πολύ καλά γι 'αυτό κυμαινόταν το monopole μήκος χρησιμοποιώντας ένα παραμετρικό analysis.At 0,23 * LAMDA S11 είναι περίπου -30 διάγραμμα ακτινοβολίας dB.The είναι καλύτερα, αλλά ακόμη δεν ok.If i επίτευξη S11 λιγότερο από -60 dB θα ήταν σχεδόν όπως ένα κύκλο για σταθερό θήτα; Υπάρχει κάποια άλλη παράμετρος θ θα πρέπει να εξετάσει; Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ένα τέτοιο μοντέλο δεν είναι συμμετρική Παγκατευθυντική για 0 <φ <360 για σταθερό θήτα.

Γεια!
mb χρήση των συγκεντρωμένων λιμάνι είναι λάθος.εάν ο λιμένας αυτός δεν είναι αρκετά μικρή u μπορεί να λάβει whitch αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο.
παρακαλώ δείτε αυτό το παράδειγμα του Studio MW, mb αυτό θα είναι χρήσιμο σε περίπτωση που σας πάρα πολύ.MWS guys χρήση waveguid διέγερση και δύο αεροπλάνα simmetry και όλα είναι ΟΚ.
http://www.jedi.net/ 7Ejustin/CST/monopole.html%

Απλά λύσει το πρόβλημά σας από IE3D με monopole 7 χιλιοστά lenghs και διάμετρο 1 χιλιοστού, συγκεντρωμένων θύρα είναι συνδεδεμένη σε 0,05 mm υπεράνω επιπέδου γείωσης.Ματιών από 1 / 32 λάμδα.
Δεν έχω κανένα πρόβλημα, το δικαίωμα κύκλο και S11 -24 dB σε 10,2 GHz.

Προσπαθήστε να αλλάξετε διέγερση και να ξεχάσουμε S11 - αυτό δεν είναι το πρόβλημά σας.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back