MODELING κεραία ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ FDTD

W

wang peng

Guest
Γεια σε όλους, Im ευτυχής Βρήκα αυτό το φόρουμ. Παρακαλώ μπορεί να σας βοηθήσει με ένα μοντέλο 4-στοιχείο κεραία η αριθμητική μέθοδος FDTD. Αυτό έχει να μου δοθεί ως θέμα διατριβής. Και είμαι καλούνται να γράψουν κώδικα υπολογιστή και την προσομοίωση της ακτινοβολίας του πίνακα. Σας ευχαριστώ.

γεια, χρησιμοποιήστε πιστότητα από Ζηλανδία, ή χρησιμοποιήστε xfdtd η οποία είναι πολύ ακριβή στην προσομοίωση, εάν u έχω xfdtd pls μου απαντήσει, ή με την πίστη, εγώ θα στείλει τα αρχεία κα πίστης. αφορά

Γεια σας, Σας ευχαριστώ πολύ. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι έχω κανένα από τα sofware. Αν κάποιος έχει FDTD λογισμικό, παρακαλώ μπορείτε να με βοηθήσετε; σας ευχαριστώ.

Ακριβώς το UI έχει ενημερωθεί, όχι το αμύγδαλο.

ανατρέξτε στο IEEE χαρτί Weili ma από πανεπιστήμιο του Λονδίνου Queen Mary, με τον τίτλο Διακριτά Πράσινη διαμόρφωση Λειτουργία της μεθόδου FDTD και η εφαρμογή της στη διαμόρφωση της κεραίας

μπορείτε σας παρακαλώ να αποστείλετε τα pls χαρτί ..

Γεια σας Αυτό το έγγραφο είναι εδώ.

HI Δεν καταλαβαίνω τι θέλετε "το λογισμικό ή τη μορφή της συστοιχία κεραιών». Εάν θέλετε να έχετε ένα λογισμικό για την προσομοίωση, νομίζω ότι θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε HFSS ή ΚΣΑ. μπορεί να μιμηθεί κάθε κεραία, και μπορεί να σχεδιάσει κάθε μορφή της κεραίας με κάθε δομή. θα πρέπει να μάθετε πώς να το χρησιμοποιήσει. αν θέλετε μορφή για το σχεδιασμό, θα σας δώσω μια πολύ απλή φόρμα για το σχεδιασμό και την προσομοίωση [attach = ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ] 58318 [/attach]

[Quote = abdoeng? 62201] γεια, χρησιμοποιήστε πιστότητα από Ζηλανδία, ή χρησιμοποιήστε xfdtd η οποία είναι πολύ ακριβή στην προσομοίωση, εάν u έχω xfdtd pls μου απαντήσει, ή με την πίστη, εγώ θα στείλει u αρχεία της πίστης. αφορά [/quote] Αγαπητοί, im χρησιμοποιώντας XFDTD στο σχεδιασμό κεραία,, θα σας παρακαλούσα να στείλετε τα αρχεία σας για να μάθουν από εσάς. Χαιρετισμούς

θ έτσι Συγγνώμη, σταματήστε να χρησιμοποιείτε αυτό το πακέτο Βλέπεις, y σχόλιο από το 2004 και εγώ πραγματικά λυπάμαι

Daer Abdulla, Hala Γουάλα EW ya marhebabik, ήταν πολύ ωραία ακρόαση από εσάς πίσω,, εντάξει ωραία, μπορώ να χρησιμοποιήσω ΚΣΑ επίσης, πως οποιαδήποτε, έχω μια ερώτηση για σας αν χρησιμοποιείτε ΚΣΑ, ξέρετε πώς να προσομοιώσουν την σκέδαση ενός άπειρου αντικείμενα στο ΚΣΑ? πράγμα που σημαίνει υπολογισμό πρόβλημα 2D σε 3D EM περιβάλλον του ΚΣΑ. Δεν ξέρετε πώς να το ρυθμίσετε;

θ τόσο θλιβερό να βοηθήσω λίγο u σε πίνακες, reflectarrays, επίπεδες συστοιχίες, SRR τεχνικές ή θηλάζουν δεν σε 2D προβλήματα που πραγματικά τη λύπη μου

Εντάξει δεν υπάρχει πρόβλημα, εγώ θα επανέλθω σε σας, όταν έχω μια άλλη ερώτηση επιχείρηση ΚΣΑ, θα είναι χρήσιμο, εάν συζητάμε για περισσότερες ιδέες που χρησιμοποιούν το Yahoo Messenger, έχω να προστεθεί κάτω από Engsultan24. Χαιρετισμούς

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back