min τη συχνότητα του κυκλώματος εξαρτάται από **;

R

rickyice

Guest
Hi all,
μπορούμε να συζητήσουμε, τα λεπτά συχνότητα του κυκλώματος εξαρτάται **;

Ο μέγιστος χρόνος διέπεται από την εξίσωση του χρόνου εγκατάστασης και τον ελάχιστο χρόνο που ορίζεται από την εξίσωση του χρόνου κατέχουν.Αν δεν γνωρίζετε τον τρόπο να αναλύσει για το χρόνο εγκατάστασης και κρατήστε ανάλυση χρόνου επιτρέψτε μου να ξέρω.Θα γράψω μέχρι αυτό το πράγμα και να το επισυνάψετε.Βεβαιωθείτε ότι το θέσω ως προσωπικό μήνυμα τουλάχιστον μου λείπει αυτή τη θέση.

Μέγιστη συχνότητα εξαρτάται από το χρόνο εγκατάστασης, Hold δεν ισχύει η μέγιστη συχνότητα, αλλά ο σχεδιασμός θα πρέπει να είναι με τέτοιο τρόπο θα πρέπει να voilates δεν το κατέχουν.

Όταν u έρχονται σε χαμηλότερη συχνότητα, η κρατήστε TCQ Tcomb elays θα αποτέλεσμα.
Αλλά οι καθυστερήσεις είναι κοινά για κάθε συχνότητα.

Satya

pls στέλνω αυτές formulaes να μου .....

thanks !!!!!!!!!!!

T> tSETUP T T delayFF καθυστέρηση combiPls παραπέμψει Rabaey

Considerer δύο flip flops (FF1 και FF2) πράγματα που έχουν λογική μεταξύ τους (AND, OR κλπ.)
Πρέπει να είστε βέβαιοι ότι θα κατοχυρώνουν:
Σύντομη προϋπόθεση μονοπάτι
ζQm1 ζPm > ζH2 ζC
Όπου Q δείκτης αναφέρεται στην FF 1 καθυστέρηση, m από το ελάχιστο, ζPm αφορά την καθυστέρηση που προκαλείται από την ουσία λογική μεταξύ των δύο σαγιονάρες, ζH είναι η διάρκεια λειτουργίας του FF2, ζC έχει παραποιήσει το ρολόι.

Για τη μακροπρόθεσμη προϋπόθεση διαδρομή που έχετε:
ζQM1 ζPM ζS <ζTw - ζC
όπου ζS είναι ο χρόνος εγκατάστασης των FF1 και ζTw είναι το πλάτος παλμού ρολογιού

καλά, αυτό εξαρτάται από το αν έχετε χρόνο κατέχουν περιορίσουν σε πολλαπλές κύκλο μονοπάτι.

1.εάν έχετε "set_multicycle_path-hold" για περισσότερα από ένα κύκλο, από το κύκλωμα έχει μέγιστο χρονικό όριο?
2.αλλιώς, το κύκλωμα μπορεί να λειτουργεί ανεξάρτητα από την ταχύτητα κάτω από την μέγιστη συχνότητα.

χαιρετισμοί

αυτό εξαρτάται κυρίως από το χρόνο εγκατάστασης του κυκλώματος
έχει δώσει ως
T> Tlogic καθυστέρηση ρολόι T Dely setuptime άλλων λογικής πύλης.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back