microstrip κεραία: ενθέτω ζωοτροφών vs L / 4 trans.

I

indiaco

Guest
γεια
είμαι μία κεραία για το σχεδιασμό και 802,11 έχοντας κάποια προβλήματα με τη διατροφή.Το ερώτημα είναι: είναι λ / 4 μετασχηματιστές ως καλή ως microstrip ενθέτω ζωοτροφές;
Νομίζω ότι αυτό είναι, για μια αρχή ...
Ευχαριστώ πολύ.

Το σημαντικό είναι και πρέπει να γνωρίζουμε το i / p εμπέδηση του εμπλάστρου
π.χ. και να χρησιμοποιήσετε transmissionline μοντέλο για αυτό purpose.Then τόσο την αντίσταση που ταιριάζουν τεχνικές δηλαδή insetting ή τέταρτο κύμα θα δώσει τα καλά αποτελέσματα αλλά και τη χρήση Αν τρίμηνο κύματος θα αύξηση της feedline μήκος επίσης θα υπάρχουν discontinuties συμμετέχουν τόσο κατά τη γνώμη μου ενθέτω ζωοτροφών είναι η καλύτερη επιλογή.

zubair ευχαριστώ για την απάντησή σας.
Το θέμα είναι το εξής είμαι balanis βιβλίο για την οικοδόμηση μου κεραία, αλλά δεν έχουν σχέση (ή να δίνουν προσοχή σε όλα) με την απόσταση bettwen το παρεμβάλω microstrip διατροφή και η πραγματική microstrip patch (εάν δεν είναι σαφής, επιτρέψτε μου να γνωρίζουμε) .
Γνωρίζω το Ω του εμπλάστρου και το (υποθέτω) Wo διόρθωση της ταινίας, althoug δεν ξέρω πως αυτή η απόσταση i μίλησε πριν επηρεάζει την αντίσταση ή ακτινοβολία της κεραίας.
Γι 'αυτό ήρθε με την ιδέα της αντιστοίχισης με L / 4 transf.
Αν κάποιος έχει προτάσεις σχετικά με το παρόν
είμαι ευτυχής να ακούσω ...
Ευχαριστώ πολύ.

Παρακαλώ πάρτε μια πιο προσεκτική ματιά στο βιβλίο Balanis.

Υπάρχει πράγματι μια φόρμουλα για να μπορείτε να υπολογίσετε το βάθος του παράθυρο.

Τώρα είμαι με τη χρήση Ansoft Designer στην ίδια 2.45G ενθέτω ζωοτροφών πλατεία εμπλάστρου κεραία.

Ο τύπος είναι αρκετά καλή σε Designer για την 50-ohm ταιριάζουν.

Αλλά το πρόβλημα είναι η στενή ζώνη που ταιριάζουν.

2.45G είναι ok για 20DB RL, 2.4G και 2,5
G δεν είναι καλή για 5dB RL.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back