Mentor Graphics εκστρατεία

M

marco110

Guest
κάποιος χρησιμοποιεί εκστρατεία για το σχεδιασμό RF κυκλωμάτων και τη διάταξη; Υπάρχει κάποιος που έχει οποιαδήποτε σεμινάρια, οδηγοί σχεδιασμού, εκτός εκείνων που έρχονται με το λογισμικό;

Γεια σου, ότι δεν υπάρχει άλλο φροντιστήριο, στη συνέχεια, από τα προβλεπόμενα στο λογισμικό. Προσπάθησα να το βρείτε επίσης. καταλήγουν μαθαίνω με τον εαυτό μου εκστρατεία. nu μπορεί επίσης να καλέσετε τις υπηρεσίες υποστήριξης μέντορα ή συνδεθείτε για να υποστηρίξει καθαρά. μπορώ να προσπαθήσω μου καλύτερα να ans u αν u πήρε οποιεσδήποτε ερωτήσεις. e-mail μου: designer0004@yahoo.com

Γεια σας Αυτό είναι πολύ ωραίο γενικό σεμινάριο για αποστολή 2000A h ** p :/ / pcb-design.narod.ru/download/Expedition_PCB_Version2000A_Demo.rar h ** p :/ / pcb-design.narod.ru/download/ExpPCB2000A.rar Καλή τύχη

γεια έχω δυσκολία λήψη από τους συνδέσμους. είναι πολύ αργή. Είναι εντάξει να ανεβάσετε εδώ;

Ναι, σύνδεση είναι πολύ αργή. Για μένα πολλές ώρες κάτω αρχεία αυτού. Δεν μπορώ να ανεβάσω την MCU. Νομίζω ότι μπορούμε να δημοσιεύσετε εδώ τα πάντα για ectronic εργαλεία σχεδιασμού και λογισμικά. Best reg

Έχω όλα αρχική κατάρτιση για τα ακόλουθα: Σχεδιασμός Βιβλιοθήκη Σύλληψη αποστολή Διευθυντής PCB Αναλογική Designer. Στείλε μου ένα e-mail και θ willsend σας τα αρχεία pdf. Bernard Lesuisse

Γεια Bernard Θα μπορούσατε να τους ανεβάσετε εδώ: D; Ή για να MCU. Thx

γεια μπορεί u να μου στείλετε αυτά τα αρχεία, θα είναι μεγάλη

Γεια lesuisse, εγώ μ νέα για Mentor Graphics tools.can σας παρακαλώ να μου στείλει το υλικό για μένα ... id mail μου είναι kanakamashok@gmail.com Ευχαριστώ εκ των προτέρων

γεια Bernard Lesuisse Μπορείτε σας παρακαλώ να μου στείλετε αυτά τα αρχεία PDF σε ταυτότητα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου ashishbadola82@gmail.com και λαμβάνοντας υπόψη το antarveena

Ξεκίνησε με την εκστρατεία [/url]

@ Lesuisse [size = 3] [color = "# FF0000"] Αν δεν τα αρχεία σας πνευματικά δικαιώματα στη συνέχεια να φορτώσετε τους εδώ, έτσι ώστε ο καθένας μπορεί να κατεβάσετε. Αν δεν διακόψετε την κοινή χρήση τους σε ιδιωτικά Οποιαδήποτε περαιτέρω ιδιωτικές αίτημα θα διαγράφονται και ο χρήστης θα λάβει μια παράβαση. [/Color] [/SIZE] Άλεξ

Γεια σου, είμαι πολύ Ενδιαφέρεστε να μάθετε αποστολή. έτσι Μπορείτε σας παρακαλώ να αποστείλετε τα υλικά αυτά σε μένα, δηλαδή, suresh.ecad @ gmail.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back