Mehdi από το Ιράν έρευνα για digsilent δύναμη factori στην sked

Ποια είναι η θέση σας πει αυτό; Ζητάτε κάτι; Έχετε παρέχονται μόνο το email σας και ο τίτλος που έχετε χρησιμοποιήσει δεν έχει νόημα. Alex

[QUOTE = ενοχλεί? 893261] διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου: mehdi.amini82 @ yahoo.com [/quote] Γεια σας, είμαι mramini από Kerman, Ιράν Δουλεύω για μια ηλεκτρική εταιρεία διανομής που χρησιμοποιούν το λογισμικό digsilent εργοστάσιο ενέργειας να κάνει σπουδάζει για το δίκτυο διανομής. Αλλά έχω ένα πρόβλημα με αυτό το λογισμικό: Χρησιμοποιούμε το GIS (Πρόκειται για μια βάση δεδομένων που αποτελείται από στατικά δεδομένα του δικτύου) να σπουδάζει για το σύστημα διανομής. Αλλά αυτή η τράπεζα δεν μπορεί να παρουσιάσει τα στοιχεία γραμμής ή αντίσταση μήτρα, γι 'αυτό πρέπει να μετατρέψετε τα στατικά δεδομένα σε ένα αρχείο μορφοποιηθεί ως ". DLE", χρησιμοποιώντας μια μονάδα μετατροπέα και στη συνέχεια θ ανοίξτε την (. DLE) σε digsilent εργοστάσιο ενέργειας και να διαβάσετε το R και X (αντίσταση και αντίδραση) του κάθε τμήματος για να σχηματίσουν μια γραμμή πίνακα δεδομένων. (με δεξί κλικ πάνω στο τμήμα και να τα διαβάσετε από την καρτέλα Επεξεργασία). είναι δύσκολο και χρειάζεται πολύ χρόνο, διότι υπάρχουν πολλά μέρη για κάποιο δίκτυο. τώρα έχω παρακάτω ερώτηση: Πώς μπορώ να εξαγάγετε την αντίσταση (ή γραμμή δεδομένων) μήτρα για ένα δίκτυο μετατράπηκε σε digsilent; Υπάρχει ένας απλός τρόπος; Παρακαλούμε οδηγός μου ευχαριστίες

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back