mcuStudio μια έκλειψη που βασίζεται πολυπλατφορμικής IDE για PIC MCU του

O

octal

Guest
Γεια σου, απλά να σας ενημερώσω ότι έχω δημοσιεύτηκε το σχεδιασμό για την εκταμίευση της πρώτης έκδοσης του mcuStudio, ένα Eclipse με βάση IDE, και δημοσιεύτηκε επίσης δύο συνδέσεις για επίδειξη λάμψης. Όλα είναι στην ιστοσελίδα μου http://www.pocketmt.com έχουν μια ωραία μέρα. Οκταδικό (at) Pocketmt.com

Γεια σας, κοίταξα το demo και φαίνεται πολύ promizing! Ποιο είναι το σχέδιό σας για την άδεια, τιμή? Υπάρχει σχέδιο να συμπεριλάβει suport για τον εντοπισμό σφαλμάτων εκεί? Συγχαρητήρια! Cheers, Etienne

mcuStudio είναι ΔΩΡΕΑΝ .. είναι GPL. Πηγές κωδικοί θα είναι διαθέσιμο για δωρεάν. Λειτουργεί σε κάθε πλατφόρμα υποστηρίζεται από Eclipse. Μέχρι τώρα έχω δοκιμαστεί σε Windows, Linux και MacOSX (σε ένα φίλο G4). αυτό θα λειτουργήσει σε κάθε πλατφόρμα για GPUtils μάγισσα είναι διαθέσιμες, και φυσικά κάτω από τα παράθυρα με ακόμα GPUtils ή Microchip εργαλεία. Η τιμή είναι 0 ευρώ. Ωστόσο, οι άνθρωποι καλούνται να δώσουν donnations. Αυτό θα με βοηθήσει να δαπανήσουν περισσότερο χρόνο για να ενισχύσει αυτό το λογισμικό, και να με κρατήσει με τα τέλη internet φιλοξενία. Επίσης, αν μπορώ να συλλέξει περίπου 200 ή 300 ευρώ, εγώ θα προσθέσω τη διαφορά από την τσέπη μου για να αγοράσει ένα iMac, προκειμένου να δοκιμαστεί πλήρως η έκδοση MacOSX στο σπίτι. Για τον εντοπισμό σφαλμάτων, την ένταξη των GPSim είναι σε πολύ ώριμο στάδιο, θα ολοκληρωθεί σύντομα. Για τα προγράμματα εντοπισμού σφαλμάτων υλικού και προγραμματιστές, Ι "θα ξεκινήσει κάποιες πρόσθετες λειτουργίες για την υποστήριξή τους. Άλλοι άνθρωποι μπορούν να τις αναπτύξουν, επίσης. Θα βάλω κάθε πράγμα και κάθε πρόταση για το νέο δικτυακό τόπο Θα βάλω online σύντομα. Φιλικά οκταδικό οκταδικό (σε ) pocketmt.com

Μεγάλη είδηση! Μόλις η νέα ιστοσελίδα είναι ανοιχτή, θα δω πού μπορώ να συμβάλει! Χάρη Ετιέν

Κάθε συνεργάτης είναι Καλώς ήρθατε:) Vous êtes le Bienvenu:)

Salam, Παρακαλώ να με ενημερώσετε σχετικά με τους υποστηριζόμενους πυρήνες και τις οδηγίες compiler θέτει Συγχαρητήρια και αφορά,

[Quote = eng.midofidodido] Σαλάμ, Παρακαλώ να με ενημερώσετε σχετικά με τους υποστηριζόμενους πυρήνες και τις οδηγίες compiler θέτει Συγχαρητήρια και αφορά, [/quote] Είναι όντως υποστηρίζει εργαλεία MPASM από την Microchip και GPUtils. Για το σύνολο εντολών δείτε το έγγραφο του είτε MPASM ή GPASM. Με φιλικούς χαιρετισμούς

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back