MAX756 provinding πολύ χαμηλή ενισχυτές

S

smeezekitty

Guest
Είμαι χρησιμοποιώντας μια σταθερή εισροή 1.4vdc και χρησιμοποιώντας το στο 3,3 V λειτουργία. Κατά τη σύνδεση της παροχής, για την τέρψη μου, πήρα 3.37v. Έχω συνδέσει έναν 1mA οδήγησε φορτίο και πήρε 3.2v και το LED ανάβει, ακόμα πρόστιμο. Ι που επισυνάπτεται ένα μικρό 3V ραδιόφωνο που αντλεί μεταξύ 25-75 ma και την έξοδο πέφτει στο 0,8 V!

Δοκιμάστε το με φορτίο αντίστασης - ίσως να υπήρχε μια μεγάλη αλλαγή στο κύμα. Ελέγξτε έχετε δέσει το PIN τερματισμό σωστά. Αξία πηνίο σας μπορεί να είναι εσφαλμένη ή ανίκανος να εργαστεί με την τιμή ρεύματος που χρειάζεστε. Keith

Είμαι χρησιμοποιώντας το διάγραμμα στο αλλά δεν ακροδέκτης γείωσης 2. Πηνίο μου είναι ένα σπιτικό πηνίο από με μια βίδα με σύρμα τυλιγμένο γύρω από αυτό (το έχουν διαβάσει 19μh). Φορτίο αντίστασης θέσει επίσης η τάση κάτω από το 1 volt. Είμαι χρησιμοποιώντας ένα μικρό πορτοκαλί δίοδος, 47μf καπάκι stroage.

Αν είστε σειρά για το πηνίο που χρησιμοποιείτε, τότε θα πρέπει πραγματικά να ξεκινήσουμε από εκεί. Αγοράστε μερικά σωστή συστατικά. Επίσης διόδους χαρακτηρίζονται εκτός από το χρώμα. Keith

Η δίοδος λέει t4143. Ι dont δούμε τι είναι λάθος με το πηνίο μου, αλλά εγώ wil πάρει ένα καλό αποτέλεσμα μέσα σε λίγες εβδομάδες.

Το πηνίο θα εκτελεί πολύ άσχημα στις υψηλές συχνότητες και θα μπορούσε να κορεστεί σε χαμηλό ρεύμα. Μπορείτε να άνεμο εύκολα το δικό σας, αλλά θα πρέπει να έχετε μια σωστή πηνίων με πυρήνα για να το κάνει, ή μικρομεταλλα πυρήνες σκόνη σιδήρου. Keith

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back