max αισθητήρες που μπορούν να συνδεθούν;

C

CosaNostra

Guest
Θα ήθελα να ξέρω ποιος ελεγκτής μπορεί να υποστηρίξει το μέγιστο αριθμό των αισθητήρων ταυτόχρονα και avialble στο Πακιστάν, καθώς και. Έχω να κάνω μια logger που μπορούν να συνδεθούν βάρος πίεσης και της θερμοκρασίας ταυτόχρονα, επίσης, θα ήθελα να ξέρω που αισθητήρες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη μέτρηση της πίεσης και χάρη βάρος των προτέρων

Συνήθως στο πρότυπο συστήματα επεξεργασίας "ταυτόχρονα" θα ήταν ένα αισθητήρα. Καθορίστε πρώτα τι εννοείς με το "ταυτόχρονα". Η πίεση και το βάρος αισθητήρες θα μπορούσαν να έχουν αναλογικό ή ψηφιακή έξοδο. Η ψηφιακή έξοδος θα μπορούσε να είναι σειριακά (συχνά είναι διαθέσιμο) ή παράλληλης εξόδου.

ταυτόχρονα σημαίνει ότι το 3 αισθητήρες να συνδεθούν με τον ίδιο ελεγκτή και όλες τις εισόδους να καταγραφούν

η οποία ελεγκτής μπορεί να υποστηρίξει το μέγιστο αριθμό των αισθητήρων ταυτόχρονα
θα εξαρτηθεί από το σχεδιασμό κυκλωμάτων σας δεν τον ελεγκτή, πόσοι αισθητήρες θέλετε να επισυνάψετε; Για την ενημέρωσή σας: Renesas R8C/13 έχει 12 καναλιών 10 bit ADC Atmel ATtiny26 έχει 11 καναλιών 10 bit ADC
η οποία αισθητήρες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη μέτρηση της πίεσης και του βάρους
* Motorola έχει μια καλή MPX4100 MPX5100 αισθητήρες πίεσης * Χρήση «κύτταρο φορτίο» για τον αισθητήρα βάρους

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back