Matlab πρόβλημα εγκατάστασης

S

shameem

Guest
γεια,
Έχω ένα πρόβλημα στην εγκατάσταση του Matlab 7.0.My σύστημα είναι XP με AMD 3000 i processor.When εκτελέσετε το Matlab, δείχνει το αρχικό παράθυρο που δείχνει "αρχικοποίηση".Μετά από αυτό το Matlab κλείνει δεν δίνει κανένα λάθος και προειδοποίηση.
Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει.Αν κάποιος ξέρει, παρακαλώ να με βοηθήσει.

Thanks and regards

shameem

Γεια, Έχετε εγκαταστήσει τις νεότερες εκδόσεις του MS Java Virtual Machine;

κανονικά, όταν εργάζεστε σε περιβάλλον δικτύου, server σας ελέγχει τα δικαιώματα εγκατάστασης.Εάν εγκατάσταση σας δίνει probs οφείλεται σε αυτό το λόγο, μπορείτε να συνδεθείτε με τοπικές λειτουργία διαχειριστή και στη συνέχεια προσπαθήστε να εγκαταστήσετε ξανά matlab.

γεια,
μπορεί κάποιος παρακαλώ να μου πείτε το σύνδεσμο για να κατεβάσετε το ms VM αναγκαία για την εκτέλεση του matlab 7,0 !!!!!

ευχαριστώ

Γεια σου,Νομίζω ότι αυτό το πρόστιμο έργα ...
Λυπούμαστε, αλλά θα πρέπει να συνδεθείτε για να δείτε το συνημμένο

Γεια σας παιδιά,

Έχω εγκαταστήσει το ms Java Virtual Machine, ακόμη και τότε, δεν δουλεύει.

παρακαλώ βοηθήστε με.

ευχαριστώ

Προσπαθήστε να εγκαταστήσετε Matlab 6,5 έκδοση και να δει ότι λειτουργεί ή δίνει το ίδιο πρόβλημα με ver 7.0.Αν 6,5 έργων ur PC αύξηση της μνήμης RAM τότε θα πρέπει να είναι χρήσιμη για τη λειτουργία v7.0 για ur σύστημα.Κανονικά, αν RAM είναι χαμηλή τότε v7.0 διαρκεί περίπου 1-2 λεπτά για να ξεκινήσει με 256 MB RAM και 3 Ghz HT επεξεργαστή

Προσπαθήστε να εγκαταστήσετε παλιότερη έκδοση του matlab πρώτη ...... που αντιμετώπισα ήταν επίσης το ίδιο πρόβλημα

το matlab εκκίνησης αρχεία μπορεί να είναι κατεστραμμένο ή u δεν μπορεί να έχει καταστραφεί το λογισμικό Matlab .. δοκιμάστε αγοράζοντας νέο cd και να το εγκαταστήσετε εκ νέου.ή μια άλλη πιθανότητα είναι αυτό της συμβατότητας, αλλά πολύ σπάνια .. της

Χμμμ ...

Thats a αν ένα huh, έχετε παιδιά σε επαφή με τις vondor λογισμικό ή το Mathworks (γ) η ίδια.(το λογισμικό του έργου)

εάν u αποκτήσει κανείς το πρόβλημα παρακαλώ ενημερώστε με ... εγώ κάτι για το ίδιο δίνεται σε t www.mathworks.com...couldn ιστοσελίδα matlab είναι «το undertstand ...Προστίθενται μετά από 40 λεπτά:http://newsreader.mathworks.com/WebX?14 @ @. ef28925
δείτε dis .. εάν u μπορεί να αποκτήσει κανείς αυτό παρακαλώ να μου πείτε πολύ ... μου αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα .. το Matlab μόλις σβήνει μετά itslef

Είμαι αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα .... Έχω 512 mb ram, AMD 64 bit 3000 pc με xp ..... παρακαλώ βοηθήστε ... ανάγκη matlab 7 επειγόντως ..... παρόμοιων προβλημάτων συμβαίνει wid havin oder φίλους ίδιο εμπι .... επίσης πρόστιμο 6,5 έργα

γεια,
Δεν έχω καμία πληροφορία για τους οποίους είναι τόσο happeninig μαζί μας.Έχω δοκιμάσει πολλά πράγμα, αλλά ακόμη δεν λειτουργεί.
κάποιος παρακαλώ βοηθήστε.

ευχαριστώ

shameem

Προσπαθήστε να απαλλαγείτε από όλες τις παλιές εγκαταστάσεις Matlab στον υπολογιστή σας, γιατί μερικές φορές matlab συμπεριφέρεται περίεργα όταν έχετε περισσότερες από μία εγκατεστημένη έκδοση.Ως εκ τούτου προτείνω να εγκαταστήσετε το σύστημα λειτουργίας και πάλι για ένα δεύτερο διαμέρισμα στο σκληρό δίσκο σας και εγκαταστήστε Matlab στη συνέχεια στη συνέχεια.Εάν αυτό δεν λειτουργήσει, τότε θα προσπαθήσω να εγκαταστήσετε matlab έκδοση σας σε ένα άλλο υλικό.Έτσι μπορείτε να διαπιστώσετε εάν το υλικό σας ή το λογισμικό σας είναι υπεύθυνος για το πρόβλημα.Ίσως να έχετε επίσης ένα παράνομο αντίγραφο του Matlab και αύξοντα σας είναι αποδεκτό, αλλά δεν λειτουργεί σωστά με την έκδοση σας.

h ** p: / / newsreader.mathworks.com / WebX; 14 @ @. ef28925

παρακαλώ δείτε αυτό πριν απαντήσει .... i hv δοκιμάσει όλα thse πράγματα bfor αυτό το μήνυμα

γεια,
Δεν είμαι σε θέση να δείτε το μήνυμα επειδή έχει απομακρυνθεί από την τοποθεσία.
U μπορεί να μου πει τι το μήνυμα αυτό;

ευχαριστώ

shameem

1.κάντε δεξί κλικ στο "Ο υπολογιστής μου" και επιλέξτε "Ιδιότητες".
(Εναλλακτικά, πηγαίνετε στον πίνακα ελέγχου και επιλέξτε "System".)
2.Επιλέξτε το "Advanced" καρτέλα, κάντε κλικ στο "Περιβάλλον
Μεταβλητές "κουμπί στο κάτω μέρος.
3.Στο "μεταβλητές χρήστη" ενότητα, κάντε κλικ στο "Νέο" κουμπί, τότε
εισάγετε "BLAS_VERSION" για το όνομα και "atlas_Athlon.dll" για την τιμή.
4.Hit "OK" δύο φορές για να ολοκληρωθεί έως.

IT WORKS !!!!!!!!!!!!!!!

Γεια shameem
Νομίζω ότι το πρόβλημα οφείλεται στο γεγονός ότι από άλλα λογισμικά στον υπολογιστή σας.έχετε ένα καθαρό παράθυρα;ίσως θα πρέπει να πλένουν το μητρώο των Windows,
Αντιμετώπισα αυτό το πρόβλημα τον περασμένο μήνα.
λυθεί το πρόβλημά μου όταν επανεγκατασταθεί παράθυρα μου.
το σύστημά μου: (AthlonXP 2000 , 512MB RAM, ...).

"Γεια shameem
Νομίζω ότι το πρόβλημα οφείλεται στο γεγονός ότι από άλλα λογισμικά στον υπολογιστή σας.έχετε ένα καθαρό παράθυρα;ίσως θα πρέπει να πλένουν το μητρώο των Windows,
Αντιμετώπισα αυτό το πρόβλημα τον περασμένο μήνα.
λυθεί το πρόβλημά μου όταν επανεγκατασταθεί παράθυρα μου.
το σύστημά μου: (AthlonXP 2000 , 512MB RAM, ...)."
συζήτησαν το πρόβλημα είναι μόνο wid Athlon 3000 και πάνω .. το Soln είναι λίγο πάνω από ur μετά και λειτουργεί

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back