A
Aya2002
Guest
Γεια εμπειρογνώμονες, έχω ένα quistion εδώ, παρακαλώ διαβάστε το παρακάτω paragragh όπως είναι σε pdf έγγραφο σχετικά με την ιστοσελίδα:
Ο μετασχηματισμός Fourier μπορεί να υπολογιστεί χρησιμοποιώντας τον κωδικό Matlab
FK = FFT (FN) / N?% Η FFT του σήματος FN
fn = ifft (FK) * N?% Οι Inverse FFT
ifft (FFT (fn))?% Αυτό το αποτέλεσμα = fn (εντός μηχάνημα ακριβείας)
Πρέπει να χωρίζουν από τον αριθμό των σημείων του δικτύου Ν αν θέλουμε να χρησιμοποιήσει τα αποτελέσματα των FFT, διότι Matlab βάζει την εξομάλυνση μόνο στην αντίστροφη μετατροπή.Ως αποτέλεσμα θα πρέπει να διαδοθούν στη συνέχεια το IFFT από Ν για την καταπολέμηση της Matlab που διαιρεί από τον Ν.
αμφιβολίες μου είναι: είναι το παραπάνω είναι σωστή;
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.Προστίθενται μετά από 3 ώρες:καμία απάντηση παρακαλώ
Ο μετασχηματισμός Fourier μπορεί να υπολογιστεί χρησιμοποιώντας τον κωδικό Matlab
FK = FFT (FN) / N?% Η FFT του σήματος FN
fn = ifft (FK) * N?% Οι Inverse FFT
ifft (FFT (fn))?% Αυτό το αποτέλεσμα = fn (εντός μηχάνημα ακριβείας)
Πρέπει να χωρίζουν από τον αριθμό των σημείων του δικτύου Ν αν θέλουμε να χρησιμοποιήσει τα αποτελέσματα των FFT, διότι Matlab βάζει την εξομάλυνση μόνο στην αντίστροφη μετατροπή.Ως αποτέλεσμα θα πρέπει να διαδοθούν στη συνέχεια το IFFT από Ν για την καταπολέμηση της Matlab που διαιρεί από τον Ν.
αμφιβολίες μου είναι: είναι το παραπάνω είναι σωστή;
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.Προστίθενται μετά από 3 ώρες:καμία απάντηση παρακαλώ