Magma Blast Fusion Ερώτηση - P & R

N

nanuji

Guest
Γεια σου,

Είμαι νέος σε Magma Blast.

Έχω ερώτηση σχετικά Magma Blast σύντηξης.

Μήπως Magma Blast σύντηξης εργαλείο φροντίζει Συζήτηση Σταυρού, SI ενώ οριστικοποιηθεί το κέρδος των κυττάρων στο "fix κελί" φάση;Ή απλώς προσπαθούν να καθορίσει το μέγεθος για το οποίο το καλύτερο χρόνους που επιτεύχθηκαν;

Ή οποιοδήποτε άλλο εργαλείο που είναι διαθέσιμο για να το κάνετε αυτό;ή σε μία ανάγκη να δώσει κάποιες συγκεκριμένες εντολές και θα υπάρξουν κάποιες από τις συναλλαγές σε ctoss μιλάμε, SI αποτελέσματα και το χρονοδιάγραμμα;

Παρακαλώ να μου δώσει λεπτομερή απάντηση με προοριζόμενα θεωρητική και εννοιών.

Παρακαλώ μερίδιο περίπου έγγραφο σχετικά με το θέμα αυτό, αν είναι δυνατόν.

ΗΙ

Μάγμα Blast σύντηξη θα φροντίσει για τον θόρυβο στιχομυθία και dellay κατά τη διάρκεια σύνθεσης δέντρο ρολόι και τελική δρομολόγησης.Το ρολόι διορθώνεις και εντολές σύρμα έχει επιλογή και γι 'αυτό configs.

Pls παραπέμψει την manpages εντολή και οδηγό χρήσης.

Μπορεί να σας βοηθήσει.

Thanks ..

HAK ..

σταυρό μιλήσουμε για ένα θέμα το οποίο γνωρίζω μόνο μετά την τελική δρομολόγηση, Φιξ κύτταρο μπορεί μεγέθους, όπως κατά τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να μειώσει ορισμένες διασυνοριακές επιπτώσεις μιλήσουμε στο επόμενο στάδιο.
Μάγμα μπορεί να καθορίσει διασυνοριακών θεμάτων μιλήσουμε μετά δρομολόγησης.

αναφέρονται σε έγγραφα σταυρό πέρα δώθε λύσεις που προσφέρονται από μιλήσουμε μάγματος

Hi au_sun,

ευχαριστώ για την ακριβή απάντησή σας.Μπορείτε να μου πείτε τι όλες τις εντολές που χρησιμοποιούνται tht επιδιορθώνει τα ζητήματα x'talk afer routing ...;
Παρακαλούμε δώστε μου μερικές detaisls ...ή ref.έγγραφο να αναφερθώ.

Thanks ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back