m (at) x232 βασίζονται RS232 & υπεύθυνοι

P

Piccy

Guest
Μπορεί κάποιος παρακαλώ να εξηγήσει το σκοπό
R4 της σχετικά με αυτό το RS232 διεπαφή
π.χ. από
Microch * σελ.Η μη περιορισμό για την τρέχουσα κατά το σορτς είναι.Θα πρέπει σε λιπαρές ουσίες υψηλής ισχύς ΑΠΕ για τα οποία δεν θα μου;

Η από την "φροντίδα και τη σίτιση των
pdf το 1674 "- δεν εξήγησε τους εκεί.

Επίσης, τι επίδραση έχει μεγαλύτερη αξία κεφαλαιοποίησης
έχουν - Θέλω να είμαι σε θέση να χρησιμοποιούν 1uf ή 10uf κεφαλαιοποίησης.

Ευχαριστώ.

Ανεβασμένοι φακέλου: pic74.zip

Γεια Piccy,

Το R4 είναι για τις τρέχουσες περιορισμό,
την προστασία των, κατά κάποιον τρόπο τον υπολογιστή RS232.Λόγω της υψηλής αντίστασης εισόδου και των δύο η σημερινή που μεταφέρονται από το GND είναι λίγα, έτσι δεν χρειάζεται υψηλής ισχύος αντίσταση.

Αντί των 0,1 UF μπορείτε να χρησιμοποιήσετε 1uF σε m (σε) x232,
έχω ήδη δοκιμάσει και όλα λειτουργούν καλά.

Ελπίδα βοηθά,

NeuralC

Χάρη neuralc,

Δεν
είμαι υπέρ ηλεκτρονικά για να καταλάβουμε για αυτο μου είναι ο λόγος για τον οποίο ρώτησα.

Τι είδους προστασία;Αν είναι για την προστασία τυχαία συνδέσεις / λάθος καλωδίωση τότε σκέφτομαι γιατί χρησιμοποιούν ένα 10 Ω για την τρέχουσα περιορισμό (τόσο χαμηλής τιμής).Πες βρήκες
9 βολτ σε αυτό το pin - thats 900mA μέσω των ΑΠΕ;Οχι;

Κοιτάζοντας αυτό άλλο τρόπο, εάν η σημερινή μέσω της res είναι πάντα θα είναι χαμηλή, λόγω των υψηλών εισροών impedenaces μιλήσατε για τότε γιατί χρησιμοποιούν ένα 10 Ω res;
Για να περιοριστούν κατά υποθέτοντας τι αξία μπορεί να είστε σε θέση να πάρουν περισσότερα από ό, τι σε όλη 1κβ
το res άτυχος σε ένα γεγονός;

Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση 1uf (Είμαι ευτυχής) αλλά ποιο είναι το εμπόριο off, πλεονέκτημα για τη χρήση μεγαλύτερες τιμές;Λυπούμαστε που πρέπει να πόνο!
Θα ήθελα ακόμη να είναι σε θέση να το χρησιμοποιήσουν σε ταχύτητες των 115.2kbps.Δεν έχω το υλικό να δοκιμάσει ακόμα.

Ευχαριστώ.

Γεια σου,

Έχετε δίκιο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε υψηλότερες τιμές (π.χ. 47 ohm ή περισσότερο), αλλά που μόνο το 10 ohm, επειδή Don t γνωρίζουν τι καλωδιακή σύνδεση του χρήστη και ποιο είναι το μήκος καλωδίου, ώστε να αποκτήσετε κάποια προστασία (προβλήματα στην καλωδίωση) και δεν περιορίζουν το μήκος του καλωδίου, βάζουν μόνο το 10 ohm.

I κανονικά χρήση 1uF (σχετικά με το app σημείωμα m (σε) xim / st χρησιμοποιούν 1 UF) γιατί είναι πολύ εύκολο (και πολύ πιο φθηνότερα) για να βρείτε ηλεκτρολυτικών κεφαλαιοποίησης με την παρούσα αξία.

Ελπίδα βοηθά

NeuralC

Piccy,

Η DEMO PIC16C74 ΣΧΗΜΑΤΙΚΗ έχετε δημοσιεύτηκε κάνουν χρήση του m (σε) x232A.Αυτή η συσκευή έχει μια απόκλιση υψηλότερο ποσοστό, σε σύγκριση με το m (σε) x232, υποστηρίζοντας μέχρι 200kbps ταχύτητες μεταφοράς.

Σε περίπτωση m (σε) x232A τη διπλή χρέωση αντλία μετατροπέα πυκνωτές μπορεί να περιορίζεται σε 0.1uF (δεν πολωμένο αυτά) ακόμα υποστήριξη m (at) x δηλωθεί ταχύτητα.

Έχετε να αυξήσουν τις τιμές σε περίπτωση μόνο το κύκλωμα τάσης απαιτείται για ausiliaries κυκλώματος (δηλαδή αναλογική) των /-10V που παρέχονται από m (σε) x232A (από καρφίτσες 2 / 6).
Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις 0.1uF αρκεί.Μικρές πολυστρωματικές capasitors θα είναι και αρκετά φθηνότερη.

Σχετικά με τα 10 ohms αντιστάσεις, το επιχείρημα σχετικά με 9V και 900mA θα λειτουργεί μόνο εάν η γεννήτρια (στην περίπτωσή μας το tranreceivers το PC) έχει απεριόριστες δυνατότητες σημερινή.

Luckely ότι δεν είναι απόλυτα αληθές.Η tranreceiver το PC είναι περιορισμένη σε 20mA και σχεδόν προστατεύονται από τυχόν σορτς να εδάφους (σύντομη ρεύματος 22mA).

Έτσι,
η ερώτησή σας σχετικά με τη χρήση των 10 ohms αντίσταση επανέλθω και πάλι.

Όπως είπε ο παραπάνω m (at) x 232A έχει υψηλό ποσοστό απόκλιση.Η αξία της είναι 30V/us m (σε) x.Έτσι, το DV / dt είναι πολύ υψηλότερο του απλού m (σε) x232.Στην περίπτωση των πλέον καλώδια (ας πούμε 30m ή περισσότερο) θα πρέπει να εξετάσει το σύρμα επαγωγή να είναι σημαντικές.Στο υψηλό ποσοστό φονεύω, ότι είναι υψηλό dv / dt, το σύρμα επαγωγή detritement μπορεί να έχει συνέπειες για το σήμα και το υψηλό ήχο αποτελέσματα μπορεί να θεωρηθεί ιδιαίτερα αν η αντοχή του καλωδίου είναι χαμηλή.

Για να μειωθεί αυτή η δράση, ντάμπινγκ για την αντίσταση του εδάφους, ή ζευγάρια των αντιστάσεων σε TX και RX χρησιμοποιούνται συνήθως.Αντιστάσεις Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αυξηθεί η αντίστοιχη σειρά των parasitance επαγωγική αντίσταση του καλωδίου.

Είναι προφανές ότι η δυνατότητα αυτή θα εφαρμόζεται όταν μια διαρκή trasnfer ποσοστό πρέπει να επιτευχθούν.Αν χρειάζεστε
9.600 bauds, μπορείτε να το ξεχάσουμε.

Ελπίζω αυτό να σας βοηθήσει να

james

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back