LVDS / ΕΣΝΧΙΠ

A

avt

Guest
Γεια σου,

για την έναρξη - Θέλω να συζητήσουμε ΕΣΝΧΙΠ στην LVDS οδηγών - ως αναφορά Επισυνάπτεται το πρότυπο IEEE ένα το Boni LVDS οδηγό χαρτιού:

http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=559576 # 559576
http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=352231 # 352231

Η πρώτη μου ερώτηση είναι - είναι η ΕΣΝΧΙΠ πραγματικά χρησιμοποιούνται για την καταστολή ταραχών cvoming στην παραγωγή του οδηγού από την ΕΣΝΧΙΠ - ακόμα και σε συχνότητες μερικών MHz ή στις σχετικές περίπου 100 MHz.

Δεύτερη ερώτηση: Στην IEEE-Standard (σελίδα 12, Σχήμα 3-10) βρίσκεται σε δοκιμασία για την καταστολή κοινή σήματα έρχονται στην έξοδο.Εδώ περίθαλψη ειδικοτήτων είναι προς την κατεύθυνση της μετατροπής σε διαφορετικά σήματα - αλλά αυτό μπορεί να είναι επίσης κάποια ανησυχία, εάν χρησιμοποιείτε ένα CMFB.
Obviuously δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να επιτευχθεί με μια προσέγγιση του τρέχοντος moder όπως αυτή που χρησιμοποιείται στο χαρτί Μπόνης μονόπλευρος αντιστάσεις τερματισμού, όπως περιγράφεται στο stadard IEEE - των 40 με 140 ohm (επειδή κάποιος χρησιμοποιεί πηγές ρεύματος - και MOSFETs εξυπνάδα μου 1um μήκος έχουν περίπου 10 kOhm (GD) - έτσι δεν προσαρμογής - και αυτό σημαίνει προβληματισμού. περαιτέρω σχετικά με το πρότυπο χρησιμοποιεί μια αρκετά μεγάλη χωρητικότητα (33nF) - totaly ενοχλεί αυτό στη δική μου περίπτωση - όταν simulationg το κύκλωμα με "STB" φάντασμα στο κέρδος του βρόχου -- και από αυτή την καταστολή της υψηλής συχνότητας σήματα κοινού τρόπου. Επομένως, σας παρακαλώ την καλοσύνη - μου πείτε τι είναι πραγματικά ο σκοπός της CMFB - μόνο για τη δημιουργία ενός "συνεχούς" τάση - και τι μπορεί κανείς να κάνει για να εκπληρώσει τότε το αιτήματα του προτύπου IEEE στο κεφάλαιο 3.2.3 και 3.2.4. - τελευταία παρατήρηση - κατά τη γνώμη μου fugured μου από την εφαρμογή του κυκλώματος έχει δεν είναι τόσο πετυχημένος συνέπειες - στην περιοχή των 10 MHz και πάνω από αυτό μετατρέπει την κοινή λειτουργία διαταραχής σε ένα διαφορικό σήμα στο Σχήμα 3-10 δοκιμή - Νομίζω ότι αυτό είναι πραγματικά δεν ήθελε ...

Ok - αυτό ήταν πολλά πράγματα - να ελπίζουμε ότι κάποιος έστω και αν είναι διατεθειμένος να ξεκινήσει μια συζήτηση - τουλάχιστον για τη χρήση της CMFB σε lvds οδηγούς (μόνο ένα DC-στενό-κύκλωμα ρύθμισης ζώνης - αλλά τι γίνεται με απόσβεση της κοινής-mode σήματα στη γραμμή τότε - χωρίς καμία καλή λύση??) - αρκετά συγκεχυμένη ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back