LPT pin κινητικού ελέγχου

R

renegat

Guest
LPT pin παράγει 4,4 V. Δεν ξέρω πόσοι Μύλοι-ampers θα μου δώσει με 1kohm αντίσταση ... αλλά ξέρω ότι δεν είναι πολλά. Θέλω να τον έλεγχο από κινητήρα pin lpt ενός παιχνιδιού. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να χρησιμοποιήσω εξωτερική πηγή ισχύος. Θέλω χρήση 3 μπαταρίες που θα παράγουν 4,5 V. Lpt pin αριθμό 2 θα ελέγχει τρανζίστορ. Η καρφίτσα θα συνδεθεί με τη βάση του τρανζίστορ NPN BC237. Lpt pin δίνει 4,4 V σε '1 'τη λογική, και 0,9 V σε '0'. Τώρα υπάρχει ένα πρόβλημα, γιατί όσο ξέρω τρανζίστορ δεν λειτουργεί μόνο κάτω από 0,7 V. Δεν ξέρω που αντίσταση i θα πρέπει να συνδεθεί με τη βάση, έτσι ώστε η valtage θα μειωθεί στα επίπεδα της (δεν ξέρω 0.5V;).

Αγαπητοί Renegat, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε αντίσταση διαθέσιμα ως απλά πρέπει να παρέχουν μια τρέχουσα πορεία προς τη βάση, έτσι ώστε χρήση ό, τι κι αν έχουν ... προτίμηση χρήση μεταξύ 300Ohms και 5KOhms ... 1KOhm είναι αρκετά κοινό, έτσι ώστε να επιτρέπεται η χρήση της. .. ο λόγος που παραπέμπουν σε σας ένα ανώτατο όριο είναι ότι πάνω από αυτό το ρεύμα θα μειωθεί πάρα πολύ και θα ήταν αρκετά δύσκολο για το τρανζίστορ να λειτουργεί ... έτσι 1KOhom Συνιστώμενη ... Best Regards

Σας ευχαριστώ πολύ. Τώρα νομίζω ότι ξέρω τα πάντα. Ελπίζω ότι το σύστημα θα λειτουργήσει. Η συσκευή, νοούνται τα μηχανοκίνητα. Νόμιζα ότι η χρήση τρανζίστορ θα ήταν ένα χάος, αλλά νομίζω ότι σε αυτή την περίπτωση είναι πολύ εύκολο. ελπίδα ότι θα λειτουργήσει (με 1kohm αντίσταση).
55_1194128281.jpg

yup θα λειτουργήσει ... μόνο ένα πράγμα ... με την εικόνα που δεν ανέφερε τον τόπο του κινητήρα ... εσείς κινητήρα πρέπει να βρίσκεται μεταξύ του πομπού και του εδάφους ... Κάντε κλικ Βοήθησε Button εάν αισθάνεστε σαν να βοηθήσει ... ευχαριστώ ... Best Regards

Καλά νόμιζα ότι το μοτέρ θα μπορούσαν να τοποθετηθούν οπουδήποτε στο κύκλωμα για να το δικαίωμα του τρανζίστορ. Με τον όρο «συσκευή» εννοούσα τον κινητήρα. Τι θα συμβεί αν θα το leve μεταξύ συν πλευρά της μπαταρίας, και συλλέκτη. Δεν θα λειτουργήσει;

Καλά που συνδέουν ένα τερματικό του κινητήρα στο θετικό πόλο της μπαταρίας και το δεύτερο τερματικό σταθμό για τον συλλέκτη θα γυρίσει το μοτέρ σε συνεχώς ... όπως όταν υπάρχει ένα 0 λογική ή χαμηλό δυναμικό για τη βάση, αυτό σημαίνει ότι η βάση είναι γειωμένο, εκπομπός είναι γειωμένο και ως theres καμία μεγάλες δυνατότητες για τον συλλέκτη, ώστε ο συλλέκτης θα είναι σε χαμηλότερο δυνατότητες που παρέχει μια διαδρομή για τη μπαταρία για να πραγματοποιούν, το μοτέρ θα λειτουργεί και δεν θα είναι σε θέση να το σταματήσει ... Best Regards

Χάρη. Αυτό πραγματικά με βοήθησε πολύ. Τώρα νομίζω ότι καταλαβαίνω πώς το διπολικό τρανζίστορ λειτουργεί. Απλά δεν ήξερα ότι συλλέκτης must've το υψηλότερο δυναμικό από ό, τι emiter. Για άλλη μια φορά, σας ευχαριστώ πολύ! PS. Απλά από περιέργεια. Το πρόγραμμα (χωρίς καμία αλλαγή - από την εικόνα) θα εργαστεί για NMOS transisotr; Ή θα πρέπει να γίνει επίσης αλλαγές και με διπολικά τρανζίστορ.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back