Lo Θόρυβο φάσης + ενισχυτή που παρέχεται με προμήθεια θόρυβο

A

amdc

Guest
Γεια σε όλους. Έχω LO με ανεκτό θόρυβο φάσης. Ενισχυτής πηγαίνει μετά το LO, (δείτε την παρακάτω εικόνα), αλλά Amp παρέχεται με προμήθεια θόρυβο κατά την μπάντα των 10Hz-100KHz. Έχω να μάθω πώς ενισχυτή, με τον παρεχόμενο προμήθεια θόρυβο θα επιδεινωθεί (iincrease) Θόρυβο φάσης μου στα 10 kHz από το μεταφορέα, για παράδειγμα. (LO) στο 6Ghz | | (AMP) ------------- otput + | προμήθεια Θόρυβος |

Εφ 'όσον ο θόρυβος τροφοδοσίας δεν είναι διαμορφώνοντας το πλάτος του σήματος, δεν μπορεί να προσθέσει κάθε θόρυβο φάσης.

Γεια σας ευχαριστώ για την απάντησή σας. Μπορώ να ελέγξετε ενισχυτή μου να εφαρμόσει το μεταφορέα με το γνωστό θόρυβο φάσης στην είσοδο και να την παρακολουθήσετε στην έξοδο. Έχω δίκιο;

Τροφοδοτικά προσθέσετε PN με την έξοδο των σημάτων, ακόμη και σκληρές είναι οι μεγάλοι πυκνωτές αποσύνδεσης που χρησιμοποιούνται στην πράξη και προσομοιώσεις.

Πρέπει να γίνει διάκριση μεταξύ του θορύβου φάσης και τη δύναμη του θορύβου. Τι γίνεται με την παροχή των ενισχυτή με μια μπαταρία, και μετά από αυτό με την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, και να μετρούν τη διαφορά του θορύβου.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back