LM629 RESET κυκλώματος! Helppp

S

sbl

Guest
Γεια σου, πρέπει να συνδέσετε ένα Επαναφορά κύκλωμα ελεγκτή να μου LM629 που χρησιμοποιείται για τον έλεγχο ενός κινητήρα συνεχούς ρεύματος, αλλά έχω ένα πρόβλημα με την επαναφορά pin (RST) «αιτία δεν ξέρουν τι ένα κύκλωμα για τη χρήση. Είναι είπε για μένα που μπορώ να χρησιμοποιήσω χρονόμετρο 555, αλλά i dont 'ξέρει πώς: (μπορεί κάποιος να βοηθήσει Mee, pls!

Γεια SBL, μπορείτε να κάνετε ένα πλάνο ή μονοσταθής παλμό με το 555. Τροφοδοτικό 5VDC είναι Pulse πρέπει να είναι τουλάχιστον 8 περιόδους ρολόι μεγάλη. http://www.kpsec.freeuk.com/555timer.htm Θα πρέπει στη συνέχεια να αντιστρέψετε την έξοδο με ένα τρανζίστορ 2N3904 NPN Βλ. «NPN Κοινή Διακόπτης πομπού εδώ: http://hyperphysics .phy-astr.gsu.edu/hbase/electronic/transwitch.html 10k Χρήση για Rb και 5 χιλ. για RC. Συνδέστε εξόδου από 555 σε Rb και να λάβουν αρνητικό παλμό εξόδου από συλλέκτη του 2N3904. Φροντίστε να breadboard και Δοκιμή πρώτη. Regards, Scanman

Ευχαριστώ για Scanman απάντησή σας:) Θα το κάνω αλλά πρώτα wonna σας ρωτήσω αν μου κύκλωμα πραγματοποιείται correct.I ένα κύκλωμα με timer555 Ασταθες και δοκιμάζονται αυτό το Proteus - ISIS αλλά χωρίς LM629, διότι δεν υπάρχει πρότυπο Proteus του LM629: (μπορεί να αυτό να γίνει με τέτοιο curcuit;

Γεια SBL, Circuit φαίνεται καλό, αλλά είναι σε Ασταθες ή ταλαντωτή λειτουργία. Φαντάζομαι θα έχετε τη σύνδεση ενός μπουτόν στην είσοδο σκανδάλη (pin 2). Η έξοδος του 555 είναι συνήθως χαμηλή, με τον παλμό χρονικά στο υψηλό (+ V επίπεδο). Το LM629 απαιτεί είναι επαναφορά που θα πραγματοποιηθεί υψηλή και χαμηλή παλμική για τουλάχιστον 8 κύκλους ρολογιού. Θα χρειαστεί ακόμα ο μετατροπέας τρανζίστορ NPN για τη σωστή έξοδο. Cheers, Scanman

ok Scanman, στηρίζομαι πάνω σου και νομίζω ότι πρέπει να κάνω κύκλωμα σας:), αλλά μπορεί να μου πείτε πώς θα καθορίσει min 8 ρολόι;! Ξέρω ότι πρέπει να γίνουν, αλλά το πώς. Νομίζω 8x1.5ms, ή δεν ?!:?: Και δεν καταλαβαίνω "Η έξοδος του 555 είναι συνήθως χαμηλή, με τον παλμό χρονικά στο υψηλό (+ V επίπεδο)" Ποιο είναι το τρανζίστορ NPN περίπου; Γιατί πρέπει να αντιστραφεί η έξοδος; Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας:)

Γεια SBL, Μπορείτε παρακαλώ να απαντηθούν τα ερωτήματα: Έχει το LM629 σε μια εμπορική μονάδα ή είναι αυτό ένα πειραματικό κύκλωμα; Είναι η επαναφορά pin συνδέεται με κάτι τώρα στο κύκλωμα; Ποια είναι η συχνότητα του ρολογιού; Ματιά στη σελίδα 5 για LM629 δελτίο δεδομένων. Δείχνει την επαναφορά επίπεδο ως «ενεργοί χαμηλή». Αυτό σημαίνει ότι η τάση για την επαναφορά του PIN πρέπει να είναι ψηλά (+ Vcc) και στιγμιαία παλμική χαμηλή (GND) για ένα ελάχιστο χρονικό διάστημα από 8 περιόδους ρολογιού. Regards, Scanman

Κάνω αυτή την πίστα τώρα και εγώ απλά θα προσομοιώσει το τίποτα else.The καρφάκι reset δεν συνδέεται με οτιδήποτε. Η συχνότητα ρολογιού είναι 4MHz.

Έτσι, το ελάχιστο πλάτος παλμού είναι 2 μας. Ποια είναι 20 καπάκι PF και 100k αντίσταση. Δεν ξέρω αν 555 θα χρειάζεται καν αυτό το σύντομο παλμό; Μπορείτε να πάτε πιθανώς με μεγαλύτερη διάρκεια παλμού που δεν είχε προβλήματα. Θα μπορούσα να προσπαθήσω κτίριο και τις δοκιμές είναι αν μπορώ να βρείτε ένα 555 το junkbox μου: D scanman [size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 1 ώρες 4 λεπτά: [/color] [/size] Αυτό είναι ό, τι είχα κατά νου: scanman

Γεια Scanman, Σας ευχαριστώ για το κύκλωμα:) εγώ θα το δοκιμάσετε. Αλλά υπάρχει κάτι που δεν είναι πολύ σαφής - πώς θα καθορίσει το πλάτος παλμού; Regards, SBL [size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 2 ώρες 7 λεπτά: [/color] [/size] Scanman, κατάλαβα για το Puls πλάτος, αλλά με τη βοήθειά σας:) thankss ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back