Line παρακολούθηση απομόνωση

D

dfullmer

Guest
Γεια σου Όλα Όταν ψάχνετε για να line παρακολούθηση απομόνωση για υψηλής τάσης καλώδια που έχω δει τόσο AC και DC κυκλώματος για να φιλοξενήσει αυτή τη λειτουργία. Υπάρχει κάποιος που έχει μια καλή λογική για τη χρήση το ένα πάνω στο άλλο. Υπάρχει κάποιος που έχει ένα καλό παράδειγμα; Χάρη dave

Γεια Ντέιβ, νομίζω ότι είναι καλύτερο DC, αν ψάχνετε για την αντίσταση μόνωσης της κάθε γραμμής σε μια άλλη γραμμή, επειδή χρειάζεστε υψηλής τάσης για τη μέτρηση ρεύματος διαρροής. Με εναλλασσόμενου ρεύματος μπορεί να είναι σε θέση να μετρά τη σύνθετη αντίσταση γραμμής, LRC-αξίες ή συνομιλίες από τη μια γραμμή στην άλλη. Ίσως δούμε τον κατασκευαστή του ελεγκτή καλώδιο για να βρείτε περισσότερους λόγους, eg.g [url = http://www.cabletest.com] backplane Δοκιμές, δοκιμές καλώδιο, δοκιμή σύνδεσης, καλώδιο Δοκιμές, δοκιμές Harness, Δοκιμές Wire και Αναλυτές Καλωδίωση [ / url]. Απολαύστε τα ευρήματά σας

Χάρη ΗΤΑ, εσείς και εγώ ότι προς την ίδια κατεύθυνση. Με ενδιέφερε να δω παραδείγματα της differnt κυκλώματα που χρησιμοποιούνται σήμερα. Αν έχετε οποιαδήποτε Θα ήμουν ευγνώμων για να τις λάβουν. Ευχαριστώ και πάλι για τα σχόλια.

Γεια σας dfullmer, Απλά αναρωτιέμαι αν συμβεί να βρει κάποια κυκλώματα για παράδειγμα LIMS. Είμαι στην ανάγκη σχεδιασμού ενός ΕΑΥ για την παρακολούθηση 400VDC suppyling σε μια υποβρύχια συσκευή και άρχισε να ψάχνει στο internet συμπεριλαμβανομένου απόσπαση σε αυτήν την ομάδα, αλλά δεν έγινε τίποτα ακόμα. Θα εκτιμούσα αν μπορείτε να μοιραστείτε / βοηθήσει αυτό που βρέθηκε στο πλαίσιο της διαδικασίας ... Χάρη Gamini

Γεια Gamini, Οι πληροφορίες που έχω πάρει είναι περιορισμένη αυτή τη στιγμή. Θα περάσουν μαζί anthing βρω και θα εκτιμήσουν ό, τι μπορεί να προσφέρει επίσης. Χάρη dave

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back