LDPC λογισμικού (Matlab) + άθροισμα αλγόριθμο προϊόν

M

marceleza

Guest
Γεια σου, είμαι μελέτη των LDPC κώδικες και χρειάζομαι ένα LDPC λογισμικό σε Matlab. Μήπως κάποιος θα μπορούσε να με βοηθήσει; Ευχαριστώ!

Γεια σου, ελπίζω ότι αυτά τα αρχεία είναι χρήσιμα! Regards

Σας ευχαριστώ πολύ. Αλλά, στην πραγματικότητα, έχω αυτά τα αρχεία που έχουν ήδη ... Regards

Γεια το έλεγξα, είναι πολύ καλή δουλειά

Εδώ είναι μερικοί κωδικοί ανέπτυξα για LDPC. Όλοι τους είναι για τη σκληρή απόφαση λίγο-flipping αλγόριθμο. Η ελπίδα αυτό βοηθά. Θα την ενημέρωση των κωδικών από καιρό σε καιρό. Μπορείτε να επισκεφθείτε την [url = http://manokan.wordpress.com/2007/06/12/my-matlab-codes-for-ldpc/] στο σύνδεσμο εδώ [/url] για ενημερώσεις

τόσοι πολλοί, που είναι επαρκής για ένα νέο ελθόντα αυτού του πεδίου

δώσε μου ένα καλύτερη πηγή για την πίστη propogation αποκωδικοποίηση για LDPC. Είναι λίγο-flipping καλύτερα ή propogation πίστη.

Γεια σου, είμαι επίσης εργάζεται για αλγόριθμο πολλαπλασιασμού πεποίθηση για LDPC κώδικες, μπορεί κανείς να με βοηθήσει να βρούμε κάποια κωδικούς δείγμα περίπου διάδοση πεποίθηση προτίμηση γραμμένο σε matlab; Ευχαριστίες

Γεια σας, έχει κάθε οργανισμός είχε περισσότερο από το λογισμικό

Θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει να βρείτε κάποιο λογισμικό που είναι περίπου πεπερασμένων Γεωμετρίες βασίζεται LDPC κώδικες; Έχω κάποια σύγχυση όσον αφορά την κωδικοποίηση algorim.

Τα περισσότερα από τα matlab κωδικούς έλατο LDPC στην ιστοσελίδα έχουν σχεδιαστεί για Gaussian κανάλια. Είμαι σύγχυση αν είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθούν ίδιο κωδικό σε κάποια ξεθώριασμα κανάλια, καθώς; Εάν όχι, από ό, τι πρέπει να αλλάξει έτσι ώστε ο κώδικας για AWGN μπορεί να χρησιμοποιηθεί πάνω από το ξεθώριασμα κανάλια όπως Rayleigh. Παρακαλούμε στείλτε τις προτάσεις ..

Ναι φυσικά αλλάξετε την εξίσωση του θορύβου στον κώδικά σας για το ξεθώριασμα channle να σας ευχηθώ καλή τύχη

παρακαλώ θέλω έναν κώδικα matlab για LDPC

[Quote = bestyang] τόσοι πολλοί, που είναι αρκετή για έναν νέο ελθόντα του εν λόγω τομέα [/quote] bit-κτύπημα είναι πιο εύκολο για ένα νέο ελθόντα

μπορείτε να ανεβάσετε matlab κώδικα για EG και PG LDPC κώδικες (Shu Lin βιβλίο).

μπορεί κανείς να με βοηθήσει από εδώ ... μπορούμε να δημιουργήσουμε μια μήτρα σταθερού μεγέθους LDPC χρησιμοποιώντας matlab πολύ εύκολα, π.χ. 32400 * 64800 .. αλλά τι γίνεται αν θέλω να αλλάξω το αμυδρό του Matrix μου .. για να πω 100 * 200 .. κανείς την παραμικρή ιδέα. αραιή μήτρα βοηθά λίγο, αλλά Matlab δίνει μια errror λέγοντας ότι έχει σε κάτι β όπως ορίζεται πάνω στο GF (2 ).... οδήγηση τρελλό ... κάποιος να μου δώσει την ιδέα και τον κωδικό ή οτιδήποτε ......: κραυγή:: cry:: cry: ευχαριστώ πάντα ..

Είμαι μια νεότερη `` `ευχαριστώ και καλή τύχη!

Elo .. είμαι φοιτητής επίσης .. Κάνω τελικό έργο μου χρονιά σχετικά με την αξιολόγηση του συστήματος GSM οι οποίες χρησιμοποιούν LDPC codes.Am να μην πάρει ένα γράφημα του καταρράκτη για τον ΚΑΚ! Τι μπορείτε να μου προτείνετε;; Χάρη

Παρακαλώ απαντήστε μου γρήγορα .. i πρέπει να υποβάλει κάποιες γραφικές παραστάσεις και αναγνώσεις για να συνεχίσει το έργο μου. Χάρη [size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 4 λεπτά: [/color] [/size] [quote = khaldoon99] Γεια σου, να ελεγχθεί, είναι έργο πολύ καλή [/quote] Ποιο από τα δύο θα πρέπει να τρέχω πρώτα; ;; Επειδή κατά τη λειτουργία της Encode.m, είμαι πάρει άκυρα και τα σκουπίδια τιμές για ΚΑΚ κλπ κλπ ... και της ζητώντας μου κάποιες πληροφορίες, που εγώ ο ίδιος don? t ξέρει τι είναι οι μεταβλητές των .. Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο. Am πάρει μερικά προβλήματα με το που μπορεί να σας παρακαλώ να με βοηθήσει ... Υπάρχουν απροσδιόριστες μεταβλητές σε άλλα mfiles πάρα πολύ ... Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back