Lattice ΕΚ / ECP ...

D

Davorin

Guest
Λογισμικό το οποίο υποστηρίζει τη νέα χαμηλού κόστους συσκευές;
Αν και οι συσκευές θα πρέπει να είναι χαμηλού κόστους δεν υποστηρίζεται από τη "μίζα" πακέτο το οποίο είναι δωρεάν ...

... Και κανείς ακούσει για τις τιμές ακόμα από αυτούς;

Γεια σου,

Οι συσκευές που υποστηρίζονται από την εκκίνηση λογισμικού, αλλά με ένα πακέτο ελέγχου.Αυτό δίνει τη δυνατότητα EC20 και ECP20.

Οι τιμές είναι συγκρίσιμες με κυκλώνα.

Απόδοση είναι πάνω από αυτό.

Χαιρετισμοί

Οποιοδήποτε λόγο δεν υποστηρίζει μικρότερες συσκευές με "Βασική" έκδοση του ispLever;

Θα ήταν καλύτερα να χρησιμοποιήσετε τις συσκευές διαθέσιμες σε TQFP για την προτυποποίηση και αν ...

Shure, EC/ECP20 είναι η πρώτη συσκευή διαθέσιμη.Η υπόλοιπη οικογένεια θα ακολουθήσει.
Δεν μπορώ να θυμηθώ τι συσκευές θα υποστηριχθεί στην εκκίνηση, αλλά θα υπάρχουν σίγουρα κάποια TQFP του.

Οποιοδήποτε χρονοδιάγραμμα για την εισαγωγή για τις νέες συσκευές;
Δεν θυμάμαι τίποτα να δει στην ιστοσελίδα τους γι 'αυτό ...

... έτσι πιθανότατα άλλες συσκευές που θα ακολουθήσουν τον επόμενο χρόνο ...

Μου είπαν ό, τι θα πρέπει να είναι διαθέσιμη μέχρι το τέλος του έτους.

Μόλις άκουσα ότι ispLever μίζα εκδοχή δεν θα στηρίξει νέα ΕΚ / ECP συσκευές σε όλους.Τουλάχιστον βασική έκδοση με το πακέτο ελέγχου (4.1) ή βασική έκδοση 4.2 είναι απαραίτητη ...

Nice .. FPGA χαμηλού κόστους με μη-ελεύθερο Softwar (o?

Το πακέτο ελέγχου, απαιτείται πράγματι προς το παρόν.Αλλά αυτό θα εξαφανιστεί όταν οι συσκευές είναι σε παραγωγή.

Ναι .. αυτό που έχω ακούσει επίσης ...

Απλά δεν καταλαβαίνω γιατί νέο χαμηλού κόστους FPGA απαιτούν "βάση" πακέτο που κοστίζει χρήματα, όπου άλλοι, όπως Altera και Xilinx προσφέρουν δωρεάν λογισμικό για τους οικογένειες με χαμηλό κόστος (o:

Ίσως είναι gonna αλλαγή του χρόνου (o?

Ενδιαφέρουσες .... ispLever Βασική 4,1 είναι διαθέσιμο για λήψη τώρα λέει σε σημειώσεις έκδοσης, που είναι χτισμένη προκαταρκτική υποστήριξη EC20-in (όπως επίσης και η οθόνη εγκατάστασης εμφανίζει μηνύματα σχετικά με τις νέες ΕΚ / ECP συσκευές).

Όμως, μετά την εγκατάσταση δεν ΕΚ / ECP υποστήριξη είναι εγκατεστημένο σε όλα ....

Έχετε δοκιμάσει επαφή με μια τοπική πωλήσεων Lattice / disti;
Εάν το σχέδιο θα χρησιμοποιηθεί το μέρος, μπορείτε να πάρετε ένα πακέτο ελέγχου της ΝΔ που θα επιτρέπουν μια επιλογή της ΕΚ και ECP συσκευές, οι οποίες κυμαίνονται από ένα LUT 6K σε μια συσκευή 20k LUT.
BTW.το πακέτο ελέγχου είναι δωρεάν.

Με τις καλύτερες ευχές

Πραγματικά εγώ προσπάθησα να επικοινωνήσετε με αρκετές φορές .. ένας πόνος (o?

Ίσως θα μπορούσα να προσπαθήσω ξανά ... αλλά κάπως χάσει το ενδιαφέρον τώρα (o?

Λυπάμαι, δεν είχα απαντήσει νωρίτερα.Μπορείτε να μου PM.Θα προσπαθήσω να καταλάβω ποιος θα πρέπει να επικοινωνήσετε για να πάρετε ένα πακέτο ελέγχου.

Όλα τα είδη της ΕΚ / ECP θα προϊόν από το τέλος του έτους.Έχω τελειώσει desgin μου τώρα και να περιμένουμε για το τσιπ.Εγώ ακόμη δεν έχω τη θέση των ακίδων του τσιπ μέχρι τώρα.Έχω το λογισμικό και το Service Pack.Αλλά είναι πολύ μεγάλο.Διστάζω είναι δύσκολο να φορτώσετε το λογισμικό.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back